MAKYAJ / ÜRÜN İNCELEME *** NARS BEACH LOVER ***

3/18/2014 01:20:00 ÖS


Selamlar!

Çınar doğduğundan beri eski çalışkan blogger halimden eser olmasa da hala makyaj malzemelerini çok seviyor, alıyor ve yapıyorum. Fakat bir türlü bloga yazabilmek adına doğru zamanı bulamıyorum. hatta bir çoğunun fotoğrafını bile çekiyor, editliyorum. Gel gör ki o gün ya oğlum uyumuyor ya başka işler çıkıyor ya o uyuyunca dinlenmek istiyorum vs.. Ama herkesi okuyor, takip ediyorum. Siz beni unutmayın olur mu?

Bugün Nars 'ın evvel zaman içinde çıkardığı Beach Lover makyaj setini çok severek, beğenerek aldım.Mutlaka burada yer vermek, sizlerle tanıştırmak istedim. Zira setteki tüm parçalar çok sevilen/sevilebilecek parçalar.




Setin içinde bir adet göz kalemi ( Skorpios ) , Krem bronzer ( Laguna ), aydınlatıcı ( Hungry Heart ), allık ( Orgasm ) ve lipgloss ( laguna ) var. Bu anlamda baktığınızda dünyada en çok sevilen Nars ürünlerinin minti boyları demek. Üstelikte pek minti sayılmazlar, çok sık kullanım olmazsa neredeyse bi sene çok rahat kullanılır.

Tek tek yakından incelemek isterseniz şöyleler,





Ben bu seti bir alışveriş sitesi kampanyasından 100 TL ye satın aldım. İndirimsiz hali 149 TL imiş. Bence set her kuruşu hak ediyor. Bu aralar kahve/bakır tonları çok sevdiğim için makyajımda sık sık bu seti kullanıyorum.

Bulursanız kaçırmayın derim!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Bende bugün Modagram'da 84 TL'ye gördüm son bir adet kalmıştı ama emin olamamıştım sonra bu yazıyı gördümm ve aldım tabi :))
    Umarım severim bende...

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullanın ama hangi alışveriş sitesi acaba?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)