Amerika'nın ünlü SPA markası Bliss’in efsane sıkılaştırıcısıyla 28 günde yaza hazırlanın!

5/05/2014 12:10:00 ÖS

Her sene olduÄŸu gibi yaz aylarının yaklaÅŸmasıyla, portakal kabuÄŸu görünümünden kurtulma derdi yine gündemimizin en üst sırasına oturdu.
Ne yapacağız? DoÄŸru besleneceÄŸiz, bol su içeceÄŸiz, spor ve masajla dolaşımı hızlandırıp portakal kabuÄŸu görünümünden kurtulmaya çalışacağız.
Yeterli mi?
Tabii ki hayır!
Vücudumuzu kusursuz hale getirmek için her yolu denememize raÄŸmen maalesef çoÄŸu zaman istediÄŸimiz sonuca ulaÅŸamıyoruz. Beslenme alışkanlıklarımız, hayat tarzımızda yapacağımız çeÅŸitli deÄŸiÅŸikliklerin yanı sıra aslında doÄŸru ürünü kullanmamız da gerçekten çok önemli. Ancak bu ÅŸekilde pürüzlü ve portakal kabuÄŸu görünümlü cilde, onarıma baÅŸlaması için gerekli donanımı saÄŸlayabiliriz.

Kısaca yaz aylarının yaklaşmasıyla gelen bikini sezonunun bir kabusa dönüşmesini istemiyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun çünkü efsane sıkılaştırıcı ürün nihayet Türkiye’de!
Amerika’nın en iddialı markalarından bliss’in, ünlü sıkılaÅŸtırıcı ürünü fatgirlslim, bu yaz sizi bu dertten kurtarmak için eczanelerde yerini aldı.
GeçtiÄŸimiz yıllarda farklı yöntemler deneyip hayalinizdeki vücuda kavuÅŸamadıysanız, New York’un dünyaca ünlü Bliss Spa’sından doÄŸan “fatgirl”serisi ile tanışma vaktiniz artık gelmiÅŸ demektir.
Basında da sıkça yer aldığı gibi birçok ünlü model, televizyon, sinema yıldızı, dünyaca ünlü popstar gündüz ve gece kreminden oluÅŸan bu özel seriyi kullanmayı tercih ediyor.
Aslında bu çok da ÅŸaşırtıcı deÄŸil çünkü bliss’in dünyada çok tercih edilen bir marka olmasının yanı sıra, bu serinin klinik çalışmalarla da kanıtlanmış çok fazla etkisi bulunuyor.
ÖrneÄŸin; yapılan araÅŸtırmalarda kullanıcıların
• %87'si sıkılaÅŸtırıcı etkiyi,
• %85'i inceltici etkiyi,
• %73'ü portakal kabuÄŸu görünümünde azalmayı gözlemledi.*
İşte bliss efsanesinin sırrı!
Efsane bliss fatgirlslim-vücut toparlama ve sıkılaÅŸtırmaya yardımcı gündüz kremi, kapsüle edilmiÅŸ patentli Qusome© kafein teknolojisi ile portakal kabuÄŸu görünümünü azaltmayı desteklerken, cildi sıkılaÅŸtırmaya da yardımcı oluyor.
Ayrıca bliss’in bu serisinde bir de fatgirlsleep-vücut toparlama ve sıkılaÅŸtırmaya yardımcı gece kremi bulunuyor. Serinin gündüz kreminin tamamlayıcısı olan bu gece kremi, kapsüle edilmiÅŸ formülü ile siz uyurken 6 saat boyunca vücuda etki ediyor ve portakal kabuÄŸu görünümlü bölgeleri pürüzsüzleÅŸtirmeye yardımcı oluyor. Gece kreminin içeriÄŸinde gündüz kreminden farklı olarak yatıştırıcı özelliÄŸi olan lavanta ve lotus çiçeÄŸi özü bulunuyor. Bu özler uyku esnasında etki göstererek vücudun kendini yenileme sürecine destek oluyor, böylece “sıkı” bir uyku çekmenizi saÄŸlıyor!
Kullanımı ise çok basit. Her sabah fatgirlslim’i 20-30 saniye boyunca portakal kabuÄŸu görünümlü bölgelere masaj hareketleri ile uygulayabilir ve hemen emildiÄŸi için ardından hızla giyinebilirsiniz. AkÅŸamları da yatmadan önce fatgirlsleep’i yine aynı ÅŸekilde uygulamanız yeterli!
Üstelik kısa bir süre için eczanelerden 1 adet fatgirlslim ve 1 adet fatgirlsleep aldığınızda, hediye olarak masaj aparatına da anında sahip oluyorsunuz.
Bu aparatın özel tasarlanmış yüzeyi ile masaj yaptığınızda, bu muhteÅŸem iki ürününün cilt tarafından daha iyi emilmesini saÄŸlayabilirsiniz. Problemli bölgeye aÅŸağıdan yukarıya ve dışarıdan içeriye hareketlerle, hafifçe bastırarak ve bileÄŸinizi saÄŸa sola doÄŸru bükerek uygulamanız gerekiyor.
Ayrıca bu aparatı sadece kremlerinizle değil, duş esnasında da kullanabiliyorsunuz.
Daha etkili bir çözüm için bu bakım serisi ile birlikte düzenli egzersiz yapmayı ve saÄŸlıklı bir beslenmeyi de unutmamalısınız.
Bu efsane seriyi ve bliss markasının diÄŸer tüm ürünlerini Türkiye’de sadece yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.    
Yetkili eczanelere ulaÅŸmak ve daha detaylı bilgi için
 www.blissturkiye.com sitesini ziyaret ediniz.      
* Bağımsız laboratuvarlar tarafından yürütülen test sonucudur. Etkileri 28 günü kapsayan klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. Soap&Gloryninde böyle Slim ürününü denedim ama hic ise yaramamisti, ama umudumuzu kaybetmiyoruz tabii ;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)