EVDE BEBEK BAKIMI GÜVENLİĞİ- WESTERN OYUN ÇİTLERİ

6/12/2014 01:03:00 ÖS

Herkese yeniden merhaba. Bu ara Çınar ile fazla haşır neşiriz. İlk zamanlar zor diyordum y, aman hiç değilmiş. Koy bebeği koltuğa git içeri, tuvalete, mutfağa vs. Şimdi breh breeh! Yere koyarsın alakasız yerlere gider, kucağına alsan alışır. Zor bir dönem. Sanırım bu iş aslında gittikçe zorlaşıyor fakat paylaşımlar çok çok artıyor.

Çınar şu an 7 buçuk aylık. Artık sürüne sürüne, istediği her yere gidiyor. İstediği yerler çok sakıncalı ama, Vazolar, kablolar, tv ünitesi prizler. Evimiz ona göre şekilleniyor haliyle. Evlenirken her şeyi bir biriyle uyumlu olsun diye uğraşan bizim salonu renk cümbüşü artık :)

Gelelim ben niye burdayım, size bebekler için ev güvenliği sorunumu nasıl çözdüğümü anlatacağım. Yurt dışında yaşayan, psikolog arkadaşımın önerisi ile aklıma girdi bu çit olayı. hani çocuk alanları, kreşler vs görmüş olmanız mümkün, neden onlardan salona kurmuyorsun dediğinde, en azından tehlikeli alanlardan uzak tutabilirim dedim. Gerçekten hiç aklıma gelmezdi bana söylemese. Belki benim gibi olanlara fikir olur istedim.

Bu ara oyuncak alışverişlerimi kliksa.com dan yapıyorum hem çok hızlılar hem genelde çoğu oyuncak piyasa fiyatına göre hem de hızlılar. Beni sinir etmiyorlar. Malum, internet alışverişi, alırsın,aslında stokta yoktur, bekletirler. Burda hiç onu yaşamadığımdan, çitleri de aldım.


Benim seçimim iki modelin küçük olanı. Salonum diğeri için ufak idi.. ama daha büyüğü olduğunu bilmenizi isterim. 10 tane, çitin teki 46 cm. pilsan western çit  buradan ulaşabilirsiniz.





Biz şimdilik mutluyuz. Çitin bir kısımını açık bıraktım onunla içindeyim genelde ki kapatılmış, bırakılmış hissi olmasın diye. Artık ne televizyona, ne mumlarıma, ne kablolara yaklaşabiliyor. yavaş yavaş unuttu bile! yaşasın gelişen oyuncak teknolojisi :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. ayyy şimdiden bize bile gerekiyor güzel bir şeymiş. bizimki koltukların arasına altına emekleye emekleye girmeye çalışıyor

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,
    Western Çit (10'Lu Kolide) den daha büyüğü oldugunu söylemissiniz ben hic bir yerde bulamıyorum
    Bilgi verir misiniz

    YanıtlaSil
  3. Merhaba benim kızım 16 aylık acaba bu çitleri kaldırabilir mi

    YanıtlaSil
  4. Burada gördüm aldım kurdum! Süper! Tam ihtiyacımız olan şeymiş. Ne kısıtlamak istiyordum oğlumu ne de çiçekleri yerinden kaldırmak. Şimdi herkes yerli yerinde güzel güzel hayata devam ediyoruz:) Görsellerin faydası oldu bu arada; büyülükleri tam olarak satıcı sitelerde anlaşılmıyordu:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)