DDF REVOLVE 400X CİLT TEMİZLEME CİHAZI ***

7/09/2014 10:36:00 ÖÖ

Herkese merhaba. Ramazan nasıl geçiyor? Sıcaklar bir taraftan! Ha gayret çok az kaldı ! 

İnstagram bir süredir paylaştığım cilt temizleme cihazı DDF Revolve 400X kaleme alma zamanı. Çünkü 2 aya yakın süredir kullanıyorum. Artık sağlıkla yorum yapmak hakkımdır, değil mii? ;)

Videoda hemen her şeyi anlattım ama atladığım bir kaç şeyi not alayım. 

Cihaza en en iyi fiyatla dermomarket.com dan ulaştım. Sizde araştırınca göreceksiniz. Üstelik bu site DDF tek online satış yapan sitesi. Marka kendi onaylıyor. Cihaz içinde stoklu adet için özel fiyat yapmışlar. Cihazın satış fiyatı 440 iken 308 tl ye alabiliyorsunuz. Hemen incelemek isterseniz Ddf Revolve 400X Cilt Bakim Cihazı linkten ulaşabilirsiniz.

Benim hatam nedeniyle ikiye bölünen videolarımı, önce birini sonra birini izlemek için hadi hemen kanalıma gelin :)





RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Clarisonic cihazları da baya tercih edilip kullanılıyor, siz neden Ddf'inkini tercih ettiniz? Aralarındaki temel farklar nedir? Başlık kirlenince bi 5-6 ay sonra yeni başlık alabiliyor musunuz? Bir de sivilce yayıyor mu=) Ay çok sordum:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten son dönemlerde cildinde bir aydınlanma farketmiştim kuzum, demek bundanmış :) Güle güle kullan. Ben de istiyorum bu tarz bir temizleyici (Clarisonic ya da DDF) ama bir türlü cesaret edemedim...

    YanıtlaSil
  3. clarisonic den sonra bı cıhazlara artık bu kadar para vermenın gereksız oldugunu dusunmeye basladım. başta çok sevdiğim clarisonic zamanla yüzümün sanki koruyucu tabakasını yok etti. fazla hassaslaşmaya başladı cildim.
    tavsiyesever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Uzun zamandır almak istiyordum ama gereksiz bir pahalılık yüzünden sahip olamadığım bu cihaza kısa bir internet araştırmamdan sonra kozmela sitesinden 100 lira daha aşağısıyla ulaştım. Mutluyum :)) Yani bence en uygun kozmelada. 300 lira nerde 200 lira nerde sonuçta aradaki 100 liraya kendime birde rimel aldım :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)