OYUNCAK SEÇİMİ *** MELISSA & DOUG

11/19/2014 09:15:00 ÖS

Hayatımın dörtte 3 ü Çınar olmuşken her ne kadar eski ilgi alanlarınız aynı kalsa da çok fazla gündemde kalamıyor. Şu an öncelikli hedefim onun mutluluğu ve iyi olması. Her anne gibi! Lakin ben çok titiz, kitaplar yalayıp yutan, cincik cincik uzman yorumları dinleyen bir anne değilim. İç güdülerime güveniyorum. Mantıklı hareket etmeye çalışıyorum. İyi de gittiğimi düşünüyorum.

İçimde bir parça da çocuk ruhu yaşadığım için belki de oyuncak keşfetmeyi seviyorum. Hatta onunla oynamayı. Şu an daha küçük olduğundan uzun zamanlar geçirmese de ilerde birlikte saatlerce oyun kuracağımız günlerin hayalindeyim. 

Onu yapana kadar size son zamanlar keşfettiğim bir marka ve tavsiye edeceğim iki oyuncağım var. Melissa&Doug Gymboree 'de keşfettim. Sonra şu an için en sevdiğim marka haline geldi. Büyüdükçe eğitici oyuncaklarını sıra ile almak, eşe dosta hediye etmek istiyorum.

İki şefim var demiştim. Biri kilitleri öğreniyorum tahtası diğeri ise ayıcık giydirme. İki oyuncak bebeğin ince motor becerilerini, el-göz koordinasyonunu ve renk, şekil, boyut farklılıklarını algılama becerilerini geliştiriyor. 12 ile 24 ay arası kullanıma uygun.

Sadece çilingir tahta ile oynarken yanında olmanınız tavsiye ederim kazalara sebebiyet vermemek adına.





Melissa&Doug Çilingir tahtası 6 ayrı renkte kapıdan 6 kilitten oluşuyor. Bu oyuncak ile hem renk hem sayıları öğretebilirsiniz. Kilitleri açınca kapıların içinden sürprizler çıkıyor. Bu sayede hayvanları da öğrenebilir. Hemde kilitlerle uğraşması motor becerilerine yardımcı. 10 üzerinden 10 puanlık bir oyuncak değil mi? 


Melissa&Doug beceri geliştirme tahtası uzun ömürlü bir seçim. Çınar şuan ancak ayıcığı soyup giydirebiliyor ama ilerde fermuar, çıtçıt ve bağcık becerileri gelişecek. Çoğu öğretmen arkadaşımdan ilk okulda sırf düğme ve fermuarını açamadığı için altına yapan çocuk hikayeleri duyuyorum. Üzücü !




Her iki ürünü de sorunsuz bir şekilde duyumarket.com.tr 'den aldım. Sitede hem Melissa&Doug bir çok oyuncağını hemde eğitici bir çok oyuncak bulabilirsiniz.

Sizin favori oyuncaklarınız var mı? Varsa paylaşın lütfen...


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. yeğenime hediye alayım ben de

    YanıtlaSil
  2. link vermeniz mumkun mu oyuncakları sitede bulamadım. lock box yapmayı dusunuordum hazır yapılmısı varken alayım dedim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)