ÇINAR 1 YAŞINDA

12/20/2014 11:39:00 ÖS

Herkese merhaba!

Çınarın hastalığı, mevsim geçişi derken bir türlü doğum günü partimizin detaylarını anlatamadım size. Doğum günü denen şey uğraş uğraş, 2 saatte bitsin. Ama her zaman böyle düşünüyordum, yaşandı bitti hala aynısını savunuyorum. Çünkü geride kalan hatıralar, yaşanan an çok güzel!


Doğum günü tek başına yapılacak bir şey değil, bi kere bu deneyim oldu bana. aileniz yakınızda ise ve bu işlerle uğraşmayı seviyorsanız elbette yapın. Ama ben gibi tek başına iseniz mutlaka organizasyon yardımı almanızı tavsiye ederim.
Biz yine De Cooks Parti ile ile çalıştık. Hayalimdeki her şeyi önüme koydular. Afiş ve parti tasarımımız harika idi. Her şeyi yerlşetirip toplayıp gittiler. Suya sabuna karışmadım desem yeri!


Oğlum ilk yaşını bulutların üstünde karşılasın istedim. Bu nedenle bu temayı seçtim.

Mekan olarak davetlilerim bebekli olduğundan Gymboree Ulus' u seçtim. Doğum günü partisi içinde 1 saatte dersimiz oldu.Bence herkes çok mutlu ayrıldı. Hem bebekleriyle tek günlük aktiviteleri oldu hem de doğum günü partisine katılmış oldular! Gymboree 'de isterseniz siz kendi organizasyon şirketi ile katılabilir yada işi onlara da bırakabilirsiniz.







Pasta bence partinin demirbaşı! Bu nedenle aslında en çok önemsediğim olay pasta idi. hem tadı hem görüntüsü akıllarda kalsın istedim. çoook ama çok uzun zamandır heyecanla takip ettiğim Deniz Butik Pasta ile çalıştık. Sadece temayı söyleyip, afişi gösterdim. Hiç bir şeye karışmadım. Doğum günü zamanı pastamızı görünce resmen çığlık attım. Ve davetlilerim pastaya ba-yıl-dı!







Anneciğim ve benim hazırladığımız ikramların dışında çok sevdiğim Mrs Cupcake 'nin cupcake ve macoranlarından ikram etmesem olmazdı. Onlarda o güne özel çalıştılar.








Doğum günü kurabiyelerimizi ise içeriğine çok güvendiğim canım arkadaşım Pepechura ' ya emanet ettim. Hem tasarım hem lezzet olarak tam puan aldı benden.



Ve çok sevdiğim 1 yaş anı panosu. Karpuz Tasarım ' ı keşfettiğimde Çınar 6 aylık idi sanırım. Aaah bizim de doğum günümüz olur mu, bizde yaptırır mıyız diye hayaller kurarken o gün geldi çattı. Partimizin en sevilen oldu.




Ahşap Çınar yazım daha önce odamız içinde tercih ettiğim Harfini Seç idi.



Veee bugünün anısına geride kalacak hediyeliklerimiz.

Anahtarlıklar canım ablam Hobizu 'dan idi. çınarım için yoktan var ederim dedi bize kumaş bastırdı. Bu tatlı anahtarlıkları misafilerime hediye etmeme vesile oldu. Yüreğine sağlık!



Vee tontiş oğlumun çerçeve magnetleri! Çook eski dostum Mervecim yani Jojo Tasarım yaptı. Açıkcası ona bu işi emanet ederken böylesi bir tatlılık beklemiyordum. 


Kıyafetlerimiz mahalle terzisinden :) Çınarın pasta şapkası ve bizlerin aile broşlarımız ise Evim Atölye 'den!





Ve bu özel günümüzü bize ölümsüzleştiren, bebek fotoğraflarını da çok sevdiğim Dilan Polat' a kocaman teşekkürler. Bizimle olup, hem eğlenip, hem hiç çaktırmadan bir çok anı topladı bize. Fotoğrafçı çok önemli. Aman doğum günlerinde bu ayrıntıyı atlamayınız. Bir bakmışssınız tüm fotoğraflar flu /



Dilerim sizlerde doğum günü telaşınızı kazasız belasız yüzünüzde gülücükler ile atlatırsınız. Detayları beğenirseniz ulaşabilin diye irtibat için linklerin üzerini tıklamanız yeterli :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Cok cok cok mukemmel cok sevimli gorunuyorsunuz..cinarcigin her dogumgunu boyle olsun her gunu boyle olsun..

    YanıtlaSil
  2. Nice mutlu saglikli senelere insallah

    YanıtlaSil
  3. Allah uzun ömür versin, cino beybiye :)
    Doğum günü organizasyonunu instagramdan takip etmiş olmama rağmen, ayrıntılar için geldim :)
    Çok tatlı olmuşsunuz. SAğlık sıhhatle büyüt inş..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)