EEOSE SERISIN BIO YÜZ BAKIM SETİ

12/30/2014 11:24:00 ÖÖ

Benim gibi cilt bakımınıza önem veriyor ve yeni şeyleri denemekten korkmuyorsanız size bu zamana kadar hiç duymadığınız bir ürünü anlatmak istiyorum. Peeling deneyiminizin doğallık ile birleştiğini düşünün! İpeğin yumuşaklığı ve dayanıklı yapısını cildinize uyarlamak istiyorlar. Bunu yaparken cildi önce iyice temizleyip ardından ipek kozası ise ölü derinden arındırma ve nemlendirme aşamaları var.
Eeose, benim çok güvendiğim eski bir marka öncelikle. Bu nedenle denememi istedikleri gözüm kapalı güvendim. Kullandığım hiç bir ürününden zarar görmedim.



Sericin Bio’nun bu özel kutusunda SERICIN BIO YÜZ TEMİZLEME JELİ(200 ml), saf ipek kozası ile peeling yapma ayrıcalığını yaşayacağınız 8 adet %100 SERICIN BIO SAF VE DOĞAL İPEK KOZASI ve 2 adet deneme boyu(5ml) SERICIN BIO MOISTURIZING CREAM GEL nemlendirici bulunuyor. Tüm cilt tiplerine uygun ürünler, mucizevi ipek proteini Sericin içeriyor.

Cildinizi iyice temizledikten sonra ipek kozalarını parmaklarınıza geçirip, dairesel masajlar yapıyorsunuz. Tam da bu aşama sonrası cildinizdeki ipeksiliği fark edeceksiniz zaten. İnanılmaz bir deneyim. Doğa ne güzel nimetler sunmuş bize diyorsunuz.


İpek kozarını dilerseniz tekrar kullanabilirsiniz. Kuruduktan sonra eski sert formuna giriyor. Ama ben 2 den fazla hiç kullanmadım.



Ben bu ürünü 1 aya yaklaşık süredir düzenli kullandım. 2 haftadan sonra cildinizdeki yumuşaklığı ve aydınlığı net görüyorsunuz.


Eeose Serisin Bio setini dilerseniz buradan dilerseniz satış noktalarından alabilirsiniz.

İçinizde bu seti deneyimleyen var mı?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. İpek peeling keseleri çok enteresan geldi :) Bu arada boğuma gelirsen beni çok mutlu edersin sevgiler :) :) http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)