RAFİNERA İLE ZAYIFLIYORUM - İLK 31 GÜN -

1/07/2015 11:09:00 ÖS

Selam okuyucu!

Bu posta geldiysen ya mutlaka bu rafinera nedir merak ettin yada gerçekten benim gibi fazlalıkların ile başın dertte. Eğer ikincisi ise lütfen sadece fotoğraflara bakıp geçme, anlatacaklarım var.

Rafinera yı daha önce 1 ay deneyimlemiş ( yazısı da burada ) o dönem çok aktif emzirdiğimden 1900 kal yapmış ve 4 kg vermiştim. Araya bayram seyran girdi bende yeniden kendimi özgürce yemeğe vurdum. Daha sonra Hem fit hem anne Ceren ve Gözde ile çalışmaya başlayınca yeniden Rafinera ya dönmeliyim diye bir karar aldım. Bu defa tek ay yapmayıp 2 ay yapmaya karar verdim. çünkü mide ve beyin 1 ayda ancak koşulluyor kendini bu düzene. Tabii ben belki bu durumu 1 ay 2 ay daha uzatabilirim. Kim bilir.

Rafinera sistemi diyetisyene gidip diyet yapmaktan öyle farklı ki. Her gün ne yiyeceğim stresi yok. Aksine her gün ne yiyeceğim sürprizi var. hele de çalışan, bebeğini tek büyüten bir kadın iseniz bence çok sevecek ve ideal kilonuza bu sistemle döneceksiniz.

Benim maceralarımı her gün  İnstagram üzerinden #rafinerailezayifliyorum 
hashtagınden takip edebilirsiniz. Şuan 37. günüm. Geriye 23 gün kaldı. Güncel verdiğim rakam 6.100 kg. Ama ben bunu 1500 kal ile yaptım. Eminim ki 1100 kal ile başlasam bu rakam çok fazla olurdu. 1 haftadır 1100 kal yapıyorum. 

Şimdi size bu bir ayda neler yedim görselleri ile baş başa bırakıp akşam yemeğimi yemek için kaçıyorum. 


















Yine neler olmuş yazacağım :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Iyi kilo vermeler tatlim, darisi benim basima :D Güzel fikirmis yiyeceklerin eve gelmesi, insan cogu zaman yetistiremedigi icin sagliksiz seyler yiyor, bol basarilar :)

    YanıtlaSil
  2. takipteyim yaz lütfen çok ilgimi çekti çünkü

    YanıtlaSil
  3. Bir senedir kendi çabamla 13.5 kilo verdim :) 6 kilo daha verirsem hedefime ulaşacağım :)

    Zorlandığım anlar oldu :) seninki gayet eğlenceli görünüyor :)

    Üstelik her şey hazır geliyor :) süper ötesi daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Yemekler gayet güzel görünüyor :) iyi diyetler..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)