ELİDOR DOĞANIN ENERJİSİ SERİSİ

7/27/2015 01:00:00 ÖS

Hayat benim için anne olunca çok değişti. Bir kadın olarak eskiden ne çok zaman ayırıyor muşum meğer kendime. Şimdi ise hem pratik ve hızlı sonuç alacağım hem ekonomik hem de temiz içerikli olan saç bakım ürünlerini tercih ediyorum. Elidor'un '' Doğanın enerjisi '' serisi tam bana göre!




 Bu seride iki çeşit ürün grubu var. ' Canlı ve Dirençli Saçlar - Güçlü Saç Uçları .

Canlı ve Dirençli saçlar turuncu olan seri Ginseng kökü içeriyor. Saçlarınızı içten güçlendirmeyi hedefliyor. Şampuan, saç kremi, ekspres bakım spreyi ve 7/24 şekillendirici bakım kreminden oluşuyor. Güçlü saç uçları, yeşil olan seri kırılmaya karşı savaşıyor, Angelika kökü içeriyor. Şampuan, saç kremi ve ekspres bakım spreyinden oluşuyor. Her iki seri için de tüm ürünlerin bir arada kullanılması tavsiye ediliyor. En başta da belirtmiştim Elidor içerik anlamında devrim yaratmış, paraben içermiyorlar.



Peki Ginseng kökü nedir, saçlardaki etkisi nelerdir?
Öncelikle Ginseng bir biktidir ve geleneksel Çin tıbbında önemli bir yeri vardır. Ginseng kökünün insan vücuduna olan benzerliği keşfedilince, birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaya başlanmış ve hala da kullanılmaktadır. Bitkinin ve kökünün bu tedavi edici özelliğinin yanı sıra saça ve cilde de önemli faydaları var: Ginseng kökü, saçları doğal bir yolla güçlendirir ve esneklik kazandırır. Nemi uzun süre saça hapsettiğinden dolayı da, saçların kuruyarak kırılmasını önler ve saç daha dayanıklı hale gelir. Saçın esnekliğini arttırarak, daha yumuşak ve parlak olmasını sağlar. Bu yüzden Ginseng kökü, yıpranmış saçların onarımında oldukça etkilidir. Bir diğer özelliği ise saç derisini besleyip, kepeği önlemesi ve zayıflamış saç köklerini canlandırmasıdır. Aynı zamanda da saçların uzamasını hızlandırmakta. Kısacası Ginseng kökü, saçlar için tam anlamıyla bir mucizedir ve yıpranmış saçların onarımında oldukça faydalıdır.



 Angelica kökünün faydaları ise şunlardır: Bu bitkinin kökü de Ginseng kökü gibi, Çin kültüründe büyük bir önem taşımakta ve aynı şekilde tedavi edici özellikleriyle yüzyıllardır ön planda tutulmaktadır. İçerdiği zengin vitamin ve mineraller sayesinde doğal bir yoldan yıpranmış saçları güçlendirir ve canlandırır. Aynı zamanda yine Ginseng bitkisinde de olduğu gibi saçların hızlı uzamasını sağlar ve saçları, kökten uca nemlendirir. Saçların bu şekilde güçlendirilmesi ve nemlendirilmesi kırılmaları önler ve uçlarda daha az çatallanma olur. Bu yüzden Angelica kökü, saç uçlarının bakımında oldukça etkilidir. Kısacası Angelica kökünü saç bakımımızda kullanmamızda büyük fayda var!



 Benim kişisel görüşlerime gelecek olursak en başta belirtmek isterim ki harika kokuyorlar. Saçlarım kullandığım 2 haftalık süreçte inanılmaz yumuşadı ve tararken çok kolay tarıyorum, parlaması da bonusu!


 Kısa sürede etkin sonuç almak isteyenler bu seriye şans versin derim! Sonuçta cilt bakımı kadar saç bakımı da dikkat etmemiz gerekiyor. Bu nedenle doğru ürün çok önemli.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)