MERDİVEN İÇİN ÇOCUK GÜVENLİK KAPISI SEÇİMİ

9/09/2015 12:10:00 ÖÖ

Yeni evimize geçtik. Ne çok büyük ne çok küçük ferah bir ev. iyi hoş ama ters dublex. bebekli evde merdiven korkusu! Zaten çok rahat bir anne karakteri olmayan ben için tam bir kabus. Odasını ayırdık. Gece kalkıp yukarı çıkmaya çalışırsa. Bir hışımla odadan çıkıp merdivene koşarsa gerilimleri ile 2 hafta geçirdim. 

Ev ters dubleks olduğundan aşağı inme eylemim daha çok olacaktı! Dolayısıyla çocuk kucağımda kapıyı geri dönüp kapatmak zor olacaktı. Otomatik kapanan, güvenli bir güvenlik kapı arayışına girdim. Yaptığım aramalar beni hem hesaplı hem olumlu kullanıcı yorumlarıyla Munchkin Auto Close yönlendirdi. 








Çocuk güvenliği için çift kilitleme sistemi var. Üst kilidini açsa bile alttan gömülü sistemi ile bazen biz tek elle açamıyoruz. Güç gerektiriyor. Üzerine tırmanılamayacak şekilde tasarlanması, 7 cm ek parçalarla her alana uygun olması ve kapıyı dönüp kapatma gereği olmayışı cezbedici idi. 

Opera İstanbul güvencesiyle Bu linkten ==> tıık tık inceleyip satın alabilirsiniz. 

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)