DİSNEY TV YENİ BİR ÇİZGİ DİZİ '' MİLES YARININ ÖTESİNDE ''

10/04/2015 06:08:00 ÖS


Geçtiğimiz haftalarda Disney  Channel’ın Tv 'nin yeni çizgi filmi olan ' Miles Yarının Ötesinde’nin de tanıtıldığı anneler buluşmasına davetliydim. Disney benim için tarif edilmez bir dünya. Hangi çizgi film karakterini görürsem göreyim içimde kelebekler uçuyor benim bile hala. Çünkü Disney çizgi filmlerini izlemenin sevmenin yaşı yok. Çınar daha küçük bu nedenle bu dünyadan bihaber. İzlemese de benim bir çok kıyafetimde, şapkamda, çantamda çok fazla gördüğü 'Mickey Mouse 'u çok iyi tanıyor. Disney’in hepimizin hayatının bir parçası olması işte tam olarak böyle bir şey!







Toplantıya  bizimle beraber Üstün Dökmen hocamızda davetli idi. Çok keyifli, öğretici ve eğlenceli bir söyleşi sundu bize. Kendisi eğitimin ailede bittiğini ve tecrübeler üzerinden aktarılması gerektiğini söyledi. Aile iletişiminin kuvvetli olması ve beraber izlenen çizgi film üzerinde değerlendirme yapılırsa çocuk izlediği içerikte yansıtılan değerleri kaparmış. Kesinlikle katıldığım bir düşünce. Onları ne kadar önemsersek karşılığını alıyoruz.

Disney pazarlama direktörü Armağan Milli ise yaptığı konuşmanın özünde '' Disney yarattığı kalplere dokunan hikayeler ve eğlenceli karakterler etrafında tüm aileyi bir araya getirirken içeriklerin çok itinalı süreçlerden geçirerek hazırlandığını,  çizgi filmlerde öne çıkarılan  temel değerlerin çocuklar ve ebeveynleri arasında sohbete dönüşmesine olanak da sağladığını belirtti.




Baştada belirttiğim gibi bizi bugünde bir araya getiren '' Miles Yarının Ötesinde '' özellikle erkek çocukların pek seveceği macera dolu çizgi filminin tanıtımını da izleme fırsatı buldum.  Hafta içi her gün 16.00’da Disney Channel’da yayınlanan ve aile içindeki dayanışmanın önemini uzay bilimine dair öğretici unsurlarla aktaran Miles’a özellikle   bilimi keşfetmeyi seven çocuklar bayılacak, 



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)