....

1/07/2016 01:54:00 ÖS

Blog yazmayı çok seviyor ama buraya çok sık uğrayamıyor oluşuma mana yükledim dün. Evet, eskisi değil hiç bir şey. Eskiden koridor tenha olduğundan sesiniz yankılanırdı, büyüüür büyür kocaman olurdu şimdi iğne atsan yere düşmediğinden çıtınızı kimse duymuyor. Hayır, bu okunmuyorum kaygısı değil. Kalabalık içinde yalnız oluş! Hadi benim tek başına çocuk büyütmek gibi bir durumdan, vakit darlığım var. Size noluyo kuzum? İnstagram dimi! Hep onun suçu. Çünkü çok hızlı, çünkü bir fotoğraf  3 cümle ile daha daha '' international '' dimi?

Herkes birbirine çerme takma peşinde!
Keşke sadece kendi yaptığımız iş ile ilgilenebilsek. Rahatsız olduklarımızdan unutarak, ısırmadan kimseyi, uzaklaşıp gitsek bi '' banane ya!'' diyebilsek hani.
Olmuyor dimi?


Neyse!


Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. aynen katılıyorum. o kadar ortalık dolu ki ne yazdıkların ilgilerini çekiyor ne de insanlarda merak kaldı. bir buçuk senedir blog yazıyorum ne artık okuyan kaldı ne takip eden öyleyani

    YanıtlaSil
  2. Sadece sen işinle ilgilensen kaç yazar hep bir kurcalayan var en iyisi yazmak yazmak birileri emin ol okuyor. Okumuyormuş gibi okuyanlar da var aslında en gülünç muzur kitle ^^

    YanıtlaSil
  3. valla ben de bu yaştan sonra mutfakla aramı düzeltmeye çalışmalarındayım. evli bir kadın olmak akşam sofraya yemek koymayı gerektiriyormuş :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir konuya kısa ve öz parmak basmışsın valla :(

    YanıtlaSil
  5. Zevkle takip ettiğim ilk bloggersın Cerencim ve hala da (Masal'dan vakit buldukça ) tableti açıp ilk açtığım sayfalardansın.Mesela bu aralar sütten kesiyorum dur nimo ne yapmış ona bakıyım diye hemen açtım ki bu yazını gördüm haklısın insanlar artık eskisi gibi değil sabırsız ,okumaya vakit ayırmıyor olsun sen yine de yaz ben okurum ☺️❤️

    YanıtlaSil
  6. Yep! Bu yüzden, instagram'da takılsam da, iki çocukla ilgilenmem gerekse de, blog hep olacak, hep olacak! Bu yüzden hafta içi her gün yazmaya devam ediyorum; çünkü aslında kalıcı olan blogum olacak, biliyorum. Öptüm o güzel suratlıyı da seni de!

    YanıtlaSil
  7. Sen hep yaz biz hep okuyalim bu saatte bile bak :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)