BÜYÜK BEDEN AYIBI !!!

2/04/2016 02:52:00 ÖS

Cok uzuluyorum arkadasim!

Bu saatte ayakta misin sende, kafan dolu degilse gel iki kelime edelim senle.

Kadinin kadindan cektigini, kadin erkekten cekmiyor su dunyada. Ic sesimizle savas halindeyiz belki de! Barbie bebeklerin sucu mu kliplerdeki guzel vucutlu kadinlarin mi bilmiyorum.

Ben 6 senedir blog dunyasi icindeyim. Bu surenin ilk yilindan itibaren, bloguma girip " Nimo ne giymis? " basligina bakabilirsin. Magazalardan, pazarlardan, ikinci el butiklerden ve bazen bit pazarindan bile bir seyler bulup, gunluk halimi paylasirdim. Bir cok baska seyle beraber tabii! Sonra yillar gecti, hamileleigimde dahi her hafta kombin postu yaptim. Sonra dogum, kaldi mi kilolar. Oglusum daha cok bebe, bi iki fotograf paylasinca geldi mi alayli, kinayeli yorumlar! Simdi su 2 seneye donup bakiyorum oglumla hep iki kafadar fotografim var. Boydan yok denecek kadar az! Neden? Bu kendini utanacak halde hissetmekten!
Yurt disinda bas taci edilen o kadar cok buyuk beden blog yazari var ki, bizde olsa taslarlar! Ben mesela @aysumoda yi zevkle takip ediyorum. Cok tebrik ediyorum.

Ben yeniden kombin paylasmaya basladiysam benden giden kilolarin verdigi ozguvendir. Oyuncu " hep guzel kadin mi gormek zorundayiz ya, Turkiye nin yarisi 40 beden ustu. Neden hic buyuk beden blogger yok. Yapsana ! " gazidir  bana!

Takip edenleri bir kenara koy daha Turkiye de hic bir buyuk beden marksinin buna cesareti yok. Calismalarinda populer, incecik ve guzel blogger tercih ediyorlar. Oysaki marka " buyuk beden " markasi. Korkulari gelecek " bunu mu buldunuz! " tepkisi cunku....

Ee ben rejimdeyim simdi. Yaza istedigim kiloya ulasinca ne olacak? Yine ne yazik ki baska kadinlar uzulecek...

Yapmayin!

Elestirmek ile hakareti lutfen ayirt edin! Heves bukucu olmayin!

Gercekten bu durumu anlamak icin bu bedene ulasmaniz gerekiyor. Belki de bosuna konusuyorum ben. Ama biz insanlar tek tip degiliz. Boyumuz, kilomuz ve zevkimiz baska baska baska olabilir! Eee olmali da...

Oylece sevmeyi ogrenelim. Vallahi ben hepinizi cok seviyorum yeter ki bi gulucuk verin bana

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. kesinlikle katılıyorum sana...
    Büyük beden babanne kıyafetine mi mahküm olacak canımmm...

    YanıtlaSil
  2. aslında hem zayıflık hem şişmanlık içinde türlü türlü koonuşulan yerler çok. Günümüz sosyal medyası inccecik 0 beden bayanları harkulade gösterse de bu tip insanlar yöresel yerlere gidince hastalıklı, sana ekmek vermediler mi aa bunun kocası böyle vs vs şeklinde algılanıyor.

    Kişisel tercihtir, herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle var. Neden bir adım önde olmak için diğerini aşağılamak gerekir?

    Mesela bazı bayanlara zayıflık ciddi anlamda hiç yakışmıyor, bazılarına da kilo. Herkesi aynı kalıba sokma zihniyeti ne zaman duracak!

    Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. en çok Batik palto ve Mudo elbise kombinini sevdim, ayrıca Türkiye'deki kadınların çoğu kilolu, kimse manken gibi değil, aldırma sen hadsizlere...
    sadece uzun etek-üstüne salaş kazak daha kilolu gösteriyor. Ama mesela kotla olan kombinlerin harika. Ve evet buna da ihtiyaç var güzel kadın :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)