OCAK AYI NİMONUN SEÇİMİ KOMBİN ÖZETİ

2/04/2016 02:57:00 ÖS


Herkese merhaba!

3 ay sonra bu blogun 6. senesi doluyor. Düşünsenize, 6 yaşında kocaman bi çocuk oldu. Bebeklikten artık çocukluğa geçti.İçinde sizin göreceğiniz, göremeyeceğiniz o kadaaar çok dolu ki! 

Uzun zamandır kombin paylaşımı yapmıyordum. Eski takipçilerim bilirler neredeyse her gün, iş hayatı da olunca kombin postu yapardım '' Nimo Ne Giymiş? '' başlığında. Şimdi baktım bu başlığa ait 106 paylaşım var. Bir çoğunu yazıda etiketlemeyi de unutmuşumdur eminim. Yeniler bilmez belki eskilerde hatırlamak ister diye linkini koyayayım, bir göz atın!  tıık tık!


Üzerimden bi 10 kg yük kalkıp bide artık Çınar büyüdüğünden daha kendime vakit ayırdığım için yeniden yapmak istedim. Ocak ayı boyunca İnstagram hesabımdan, fotoğrafları Tuba Karadelioglu, '' Bir Annenin Kadrajı çekti ben ise dolabımdan parçaları paylaştım. Ocak ayı kapanmış, Şubat ayına merhaba demişken bi Ocak özeti blogumda olmasın mıı?

Bakalım sizin favoriniz hangisi olacak?


Belki her ay bi '' bu ayın en iyisi '' ni seçeriz instagram like göre...
















Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Hepsi birbirinden güzel.Özellikle kadife pantolona bayıldım:)Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Kıyafetlerin çok güzel ama ben en çok gülünce ortaya çıkan o güzel gamzeni beğendim :) Kocaman sevgilerimle!

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)