Sac aksesuarı sever misiniz? MELTEM KAYA' nın markası " Melka" ile tanısın

11/29/2016 04:01:00 ÖS

2010 yilinda sosyal medyaya girisim yaptigim sac aksesuarlarini satmak sebepli idi!

Ben sac aksesuarlarini ve broslari cok cok severim. Nerde en degisik olani var benim olsun, takayim isterim. @melkabymeltemkaymak ile tanismamda bu sevgim sebebiyle basladi. Kendisi tam anlamiyla sanatci. Tasarladigi urunler disinda hem tiyatro hem de sanatcilik yapan Meltem hanim oyle seker bir insan ki urunlerini gormeye mutlaka yanina gidin, bir sohbet edin isterim.






Sac aksuarlarini ordan burdan malzeme toplayip, silikonla yaptirip uretmiyor mesela. Ben atolyesine gittigim icin size aktarabilirim. Pazen bir kumasi ozel bir sivi ile ile sertlestirip, kaliplarda ona form veren, sapka seklini vermek icin 7 ayri gun 7 kat malzeme ile isleyen, hatta cogu cicegi ile bile kendi ellerinde yapan bir sanatci!

Bu tip ozel sac aksesuarlari genelde gunluk pek takılamaz. Ancak Melka markasi icinde gunluk kombinlerinizde cok rahatlikla kullanilabilecek urunler barindiriyor. Kahkullerime cok yakistigi icin bu kıs bende bol bol "Melka " lar goreceksiniz 💚

Kendisine Instagram uzerinden @melkabymeltemkaymak telefon ile ulasmak.isterseniz 0532 232 09 16 iletisim numarasidir



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)