anne eli deymiş gibi *** Club Petit&Bon

12/01/2016 12:17:00 ÖÖ

Ben çocuk dediğin güzel giyinecek kafasında bir insanım. Kimi de giydiği haram der yediği helal, bizimki pek bir şey yemediğinden kıyafet anlamında denkliyoruz :))

Yine yeni sezonda ne alsam arayışında iken rastladım Club Petit&Bon markasına. Ve her şeyde olduğu gibi kadınların, özellikle annelerin eli değince her şey bir başka güzel oluyor. Umutgül hanımda
dünyasını oğluna adamış endüstri mühendisi bir annenin, kendi çocuğuna yaptığı alışverişler sonrası tanıdığı markaları bir çok kişiye ulaştırmak istediğinde ortaya çıkmış. Başladığı bu yolculukta sürpriz bir şekilde hamile olduğu öğrenince çocuklarla ilgili bir iş yapma istediği gittikçe kabarmış.
İş ve kariyer aşığı olan bir kadın olarak çocuklarımdan sonra tüm değer yargısı, yaşama şekli ve alışkanlıklarım değiştiğinden; onlar için en iyisini yapabilmek adına sağlıkları ve eğitimleri için bir çok araştırma yaparken bulmuş kendini.






Birazda Umutgül Kaplan 'dan dinleyelim mi clubpetitbon.com oluşumunu;


Çocuklar bu dünyada ki en önemli varlıklar ve onlar her şeyin en güzeline layıklar. Biz de bu yüzden Club Petit&Bon ailesi olarak çocuk sağlığına uygun ve tasarımlarıyla öne çıkan organik çocuk giyim markalarını sizlerle buluşturuyoruz.

Günümüzde organik çocuk giyimi adı altında bir çok firma, çocuk sağlığına uygun tanımı ile satılan bir çok firma bulunmakta, ancak Club Petit&Bon bunların içerisinde her aşamasıyla son tüketiciye ulaşana kadar organik yöntemlerden geçen ve gerçekten tamamen çocuk sağlığına uygun bir şekilde uzmanlar tarafından üretilmiş aksesuar markalarını içermektedir.

Her bir marka özenle seçilmiş ve bu markalar içerisinde hem tasarımıyla öne çıkan hem de kullanım açısından en yararlı modeller ve koleksiyonlar müşterinin beğenisine sunulmuştur.

Markalarımız hem tasarımlarıyla hem de muhteşem dokusuyla sizi cezbetmekte ve her aldığınız ürün sonrası bir sonrakini sipariş isteği uyandırmaktadır 😊 Örneğin Wakamono kendine özgü dizayn ve tasarımlaıyla öne çıkmakta aynı zamanda sahip olduğu GOTS (Global Organic Textile Standart) sertifikası ile organik giyimde öncü ve güvenilir markalar arasına girmiştir.

0-2 yaş aralığında çocuklar için ilk GOTS sertifikasına sahip OrganicEra çocuk kıyafetlerinde kullanım kolaylığı sağlayacak modelleri annelerin beğenisine sunmaktadır.

Nanu Bed Time ise uyku denince ihtiyaç duyulan, bir annenin uyku konusunda tüm beklentilerini karşılamak için geliştirilmiş ve özenle tasarlanmış pijama ve uyku ürünlerini içerir.

Çocukların çanta, şemsiye, su matarası ve suluk ihtiyaçları için sizlerle buluşturduğumuz de dünyaca ünlü marka Stephen Joseph Amerika^da ebevenyler tarafından en sevilen markalar arasındadır. Ünlülerin de tercihi olan Stephen Joseph marka ürünler birbirinden eğlenceli desenleriyle çocukların ilgisini çekerken, tüm sağlık testlerinden geçerek kullanan ebeveynlere %100 güven ve memnuniyet sağlamıştır.




Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)