BUZ LAZER DENEYIMI 2. SEANS DURUM BILDIRIMI

11/29/2018 08:25:00 ÖÖ


Herkese merhaba.
Uzun zaman sonra bir blog yazısı yaziyor olmak inanılmaz heyecanlı. Ancak bu konu bir instagram postu ile geçiştirilecek bir konu olmadığından' hadi Ceren otur bunu yaz ' dedim.
Konumuz lazer!

Ve dolayısıyla kıl/tüy..

Bu konuda kimler konuşabilir derseniz listeye ilk beşten girerim. Çünkü genetik olarak babama çekmiş ve gördüğünüz üzere kaşlı gözlü, her türden kıl şanslısı biriyim.

Daha evlenmeden tanıştım ben lazer ile. O zaman diot sistem vardı.
Diot bir kaç sene yaptırdım çok sevmedim. Sonra alexandrite çıktı hamile olduğumu öğrenene kadar ara ara yaptırdım. Aman allahım o nasıl bir acı! Nasıl anlatamam!
Sonra hamile olduğumu öğrenince bir ara verdim, daha da yaptırmadım. Tabii bu kıl/tüy işleri biraz hormonsal olduğundan yeniden canlandı çoğu azalan yer. Bu nedenle karar verdim bir sonraki yaza kadar bu işin kökünü kuruyacağım!

Son dönemlerin en sık duyulan işlemi buz lazer malumunuz, bende başladım nedir ne değildir diye araştırmaya... Karşıma hep çok güzel yorumlar cıktı. Düşünsenize bi kere acısız! Bu lazerin acısını bilen biri için muhteşem bir şey. Ve yaz kış, her ten renginde yapılabilen bir işlem buz lazer. Ve diğer lazer işlemlerine gore daha kısa sürede sonuç alınıyor olması bende merak uyandırdı.

Bu tarz konularda en önemli şey kullanıcı deneyimi. Oturdugum sitede, oğlumun okulundan velilerden Nişantaşı 'nda bir merkez olduğunu öğrendim. Insanlar uzun süredir gidiyor ve memnun olunca bende başladım.

Estetic Derm merkezin adı. 6 senedir bu sektörde aynı yerdeler. Bir çok sahte makina varken tecrübeleri benim için önemli idi.
Geçen haftalarda ikinci seansa gittiğim için artık anlatabilirim diye düşünüyorum benim gibi merak eden ve araştıranlar için, işlemi.





Buz epilasyon ciltte ütüleme yapar gibi gezdirilen başlığı sayesinde geniş bölgelere etki ediyor. Bir saatte yapılacak bir seansı yarım saate kadar düşürüyor.
Ve sıfır acı...
Acı eşiği düşük oldugundan hiç bir epilasyon işlemi yapamayan dostlar mutlaka deneyin. Estetic Derm Nisantasi' nda kol altı icin deneme seansı ücretsiz...






2. Seans buz lazer durum bildirimi***

Şimdilik şunu söyleyebilirim. Her ay bu işleme gidiyorsunuz. Giderken yapılan alanı jilet ile temizliyorsunuz. Mesela ilk seans ile ikinci seans arasında evet tüyler çıktı ama boyu kısa ve cansız idiler. Uzayamadilar bir sonraki aya kadar. Ve özellikle bu seansta kıl dökülmelerini çok net gördüm Bakalım 3. seansa dogru neler olacak?




Mutlaka gelişmeleri yine buradan ve instagram hesabimda duyuruyor olurum.

Gittiğim merkezi ise instagramda @esteticdermnisantasi takip edebilirsiniz.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)