IYI GIYINMEK ICIN YENI ONLINE ALISVERIS ADRESI *** MARKA STOK ***

12/28/2018 04:42:00 ÖS


Kadınlar giyinmeyi sever, hem de çok sever. Ayrı ayrı kombin yapmaktan hoşlanır. Bir de yetmezmiş gibi her gün ayrı bir tarza bürünmek ister. Hal böyle olunca dagardıropta onlarca, hatta binlerce kıyafet parçası yer alır. Üstelik buna rağmen gelende “Giyecek hiçbir şeyim yok!” cümlesiyle sık karşılaşılır. Aslında doğru sayılır, çünkü eğer kıyafetleri harmanlamayı ve farklı şekillerde kombinlemeyi başaramıyorsan gerçekten az kıyafetin var demektir. Farklı renklerdeki birkaç Only kazak ve bir kot pantolonla harikalar yaratabilirsin. Aksesuarlarla, kemerlerle, ayakkabı ve montla da yepyeni ve sıra dışı görünebilirsin.
Modanın nabzını tutan ve trendleri kaçırmayan kadınlar için olmazsa olmazları içinde yer alan Only, beklentileri en üst seviyeye taşıyor. Şık çizgisi ve kaliteli kumaşlarıyla tüm parçaları tüketicileri tarafından beğeniliyor. Dış giyim anlamında da Only mont modelleri, sıcak tutan ama terletmeyen cinsten üretiliyor. Hem tasarımı hem kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Only markası, her biri ayrı çizgiye sahip tişört, triko, gömlek, ceket, elbise, pantolon, tayt, yelek, sweatshirt gibi ürünlerle vitrinleri süslüyor.
CANLI VE DİNAMİK GÖRÜNMEK İSTİYORSAN, ONLY…
Bel hizasında biten kısa Only kadın montmodellerine alternatif olarak, uzun mont ve kaban modelleri de kullanıcılarından tam puan alıyor. İçine Only kadın kazak ile kombin yapmak birkaç dakikanı alıyor. Çeşit çeşit renk seçeneğiyle ve desen desen modelleriyle kolay kullanım imkânı sunuyor. Özellikle canlı renkteki kırmızı, turuncu, sarı gibi Only kazak modelleri, seni çok daha dinamik gösteriyor.





Çizgili kazaklarıyla tüm gözleri üzerine toplamak istiyorsan doğru adres Only. Zıt renklerle kontrastlanan ve farklı bir uyum yakalamanı sağlayan Only kazak modelleri, kot pantolonlarla ya da kalem eteklerle harika bir stil sunuyor. Kadınlar için en şık davete bile hemen hazırlanabilme imkânı sunan Only, şıklıkta çıtayı arşa taşıyor desek abartmış olmayız! J
Yeni koleksiyonundaki öne çıkan tasarım harikası tüm parçaları, sonbahar ve kış dönemine damgasını vuruyor. Fermuar detaylarıyla hareketlendirilen elbise ve kazak modelleri ile şık ve zarif görünme şansını yakalaman hiç de zor değil. Only kadın mont seçenekleri de Only kadın kazak modellerinde olduğu gibi rengârenk bir skalaya sahip. Özenle ve titizlikle hazırlanan bu ürünler, dizaynları ve kalitesiyle dikkat çekiyor.
Hem yılın modasını takip etmek istiyor, hem de vücut yapına uygun giyinmek istiyorsan doğru adrestesin. Only etiketine sahip tüm ürünler aradığın özellikleri fazlasıyla karşılıyor. Ön kısmı fermuarlı yapısını çıtçıtlarla da destekleyen Only montmodelleri, alt kısmı büzgülü olan seçenekleriyle de kullanıcılarına alternatif sunuyor.
Belin ince ve o bölgeyi ön plana çıkarmak istiyorsan; vücuda oturan mont ve kaban modelleri tercih etmende fayda var. Hem zarif görünmeni sağlayan, hem de iddialı bir stil sunan Only kadın mont modelleri, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday!
MODA VE KALİTE TUTKUNUYSAN, ONLY…
Gün geçtikçe büyüyen küresel sektöre rağmen moda dünyasının nabzını tutan, sağlam ve disiplinli bir işleyişi ile yoluna devam eden Only mağazaları, uluslararasıhizmet sunmaya devam ediyor. Her zaman doğru ve alternatifli seçeneklerle müşterisinin kalbini kazanan Only, moda tutkunlarına yönelik paçalarla vitrinleri süslüyor. Özellikle iş kadınlarına hem gündelik hem de business yaşam da kolaylıkla kombin yapabilme fırsatı sunuyor.
Kadınlar bulundukları ortamda her zaman şık ve klas görünmek isterler. Fakat iş hayatındaki ciddiyet nedeniyle ve kurallar sebebiyle bazı kriterleri göz önündebulundurmaları gerekir. İşte tam da bu noktada Only imdada yetişiyor. Hem casual giyimde, hem de iş yaşamında kullanabileceğin kazaklar sunuyor. Her ortama uyum sağlayan Only kadın kazak modelleri topuklu ayakkabılarla da spor ayakkabılarla da kombinlenebiliyor. Örneğin, gece dışarı çıkarken kazağının altına giyeceğin bir kalem etek ve bir topuklu ayakkabıyla tüm günü rahatlıkla tamamlayabilirsin.
DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VERİYORSAN, ONLY…
Hem abartıya kaçmamak, hem de şık olmak istiyorsan bazı püf noktalarını bilmen gerekiyor. Seçtiğin parçaların; desenleri, renkleri, tarzları ve yapıları sadelikten yana olmalıdır. Dekolte anlamında da yine aşırıya kaçmamak her zaman daha elegan bir görüntü sunar. Özellikle iş yaşamında bu tarz kıyafetler istenmeyen görüntüye sebep olabilir. Etek boyu, gömlek düğmeleri önemli etkenler; aman unutmayın!
Yine bir kadın için kıyafetlerinin ütüsüz olması, istenmeyen görüntülerle karşılaşmasına neden olacaktır. Hem itibar kaybı yaşar, hem de özensiz bir dış görünüşesahip olursun. Bundan dolayı muhakkak tüm kıyafet parçalarını ütüleyerek giymelisin. Eğer sabah işe giderken ütü yapmak zor geliyor ya da vaktin olmuyorsa akşamdan ütüleyebilirsin. Yalnız atlamaman gereken bir nokta daha var, o da ütü izine dikkat etmen gerektiği... Özellikle spor gömleklerin kollarındaki ütü çizgisi ya da klasik pantolonlardaki çift çizgi hiç hoş görünmeyecektir.
Peki, Only kazak ve Only mont sana ne vaat ediyor? Aslında sahip olman gereken ve dolabında ön raflarda saklaman gereken parçaların başında yer alıyor. Modernist anlayışla stilini yeniden yorumlamanın en kolay ve pratik yolu Only. Her sezon bıkmadan kullanabileceğin Only kazak modelleri, rahatlığın kodlarını yeniden yazıyor.
Kış aylarının odak noktası olarak adlandırabileceğimiz Only kadın kazak ve Only kadın mont modellerinin her biri ayrı detaylarla süslendiği için, her biri dış görünüşünde ayrı bir imza bırakmanı sağlıyor. İplikleri, kumaşı, farklı zıt renklerle harmanlanan tasarımıyla şık ve trend olmanın keyfini çıkarmak istiyorsan doğru yerdesin. Bu görüntüyle daha güzel, daha enerjik ve daha asil görüneceksin!
DOĞRU BİR KOMBİN YAPMAK İSTİYORSAN, ONLY…
Diyelim akşam arkadaşlarınla bir cafe de buluşacaksın ve ne giymen gerektiğini bilmiyorsun daha doğrusu karar veremiyorsun. Hazırsan sana harika bir kombin hazırlıyoruz…



Öncelikle elindeki parçalarla neler yapabileceğini hayal etmelisin. Sonra işe o parçaların renk uyumuna ve desenlerine dikkat ederek birleştirmeye çalışmalısın.Eğer desenli bir Only kazak gardırobunda yer alıyorsa, hemen altına düz renk bir pantolon ya da sade tek renk bir etek ile bütünleştirebilirsin. Hem alt, hem üst parçayı desenli seçersen bu çok göz yorucu olur. Eğer kış aylarındaysan harika bir kar botuyla bu kombini tamamlayabilirsin. Üzerine de spor kesim bir Only mont aldın mı tamamdır! Çanta seçimi de sana kalmış. İster sırt çantası, ister küçük bir bel çantasıyla bu tarzı şekillendirebilirsin.
Yüksek bel bir pantolonla Only kazak modelleri de yine uyumlu bir birleştirme olacaktır. Jeanların da gündelik yaşamın alternatifli bir parçası olduğunu unutmamak lazım. Hem tişörtlerle hem de klasik gömleklerle farklı bir stile bürünmeni kolaylaştırır. Hatta bir kot pantolon, beyaz bir sade tişört ve üzerine lacivert blazer ceket ile herkesin beğenisini kazanabilirsin. Üstelik bu kombini hem iş yaşamında hemde gündelik olarak tercih edebilirsin. Seçtiğin aksesuarlarla; hem spor, hem klasik görünüme ulaşabilirsin.
Çeşit çeşit; tişört, triko, gömlek, ceket, elbise, pantolon, tayt, yelek, sweatshirt gibi modelleri bir arada bulmak ve kolay bir alışveriş yapmak istiyorsan MarkaStok sayfasını ziyaret etmelisin. Hem aradığın parçalara hem de indirimli fiyatlara buradan ulaşabilirsin.
Haydi! Sayfamızı incele, avantajlı fırsatlardan ve indirimlerden faydalan. 
Markastok; farkı çok, güvende sınırı yok!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)