FOREO LUNA mini 2 ile evde cilt bakım rutinim

2/02/2019 03:12:00 ÖS


30 yaşındayım!
Cilt nedir,cilt bakımı nedir, güzellik nedir makyaj nedir 15 sene önce keşfettim diyebilirim. Hatta asla unutmam annemin ilk aldığı bakım seti gözenekler için olandı. Şimdi anlıyorum ki kendisi de biliyordu bu gözenek sorunu bizde genetik idi.
Diyorum ya 30 yaşındayım insanlar bu yaşta kafayı anti aging bakımlara takar ben hala gözenek derdindeyim. Bu konuda en iyi, en yeni teknolojisi ne varsa hepsini denemisimdir, denemek isterim. Hatta bir çok özel yüz temizleme fırçası deneyimim olmuştur. Bu nedenle Foreo markasını ilk duyduğumda Turkiyede nasıl ulaşırım diye aramıştım. Ve bir süre sonra Foreo Turkiyeye geldi. Bende heyecanla siparişimi verdim tabii.





Ben zaten bir çok kere güzellik rutini yazısı yazdım. Benim rutinin ilk olan derinlemesine temizlenmiş bir cilt. Bu ara özellikle yüz temizliği için Kore kozmetigini çok seviyorum. Ben 30 yaşıma kadar aslında sabah uyanır uyanmaz hemen cildimi bir temizleme jeli ile yıkardım. Şimdi cilt üstündeki kolajeni koruma adına gün aşırı yapıyorum bunu. Gün aşırı duşta ( çünkü inanmayacaksın su geçirmiyor) veya duştan hemen sonra temizleme jeli ve Foreo 'm ile cildimi temizliyorum. Sadece 1 dk içinde gozeneklerimi aslında gün boyu siyah noktalarından koruyorum. Çünkü T-Sonik titreşimler sayesinde % 99,5 oranında kir ve yağı söküp atıyor.






Hemen ardından bu ara en sevdiğim Atelier Rebul markasının Prebiyotik nemlendiricisini yine Foreo 'nun arka tarafında dairesel hareketlerle uyguluyorum. Bu cilt bakım rutinin sayesinde yumuşacık, gözenekleri arınmış, kışın yıpratıcı etkilerinden kendini koruyan bir cildin oluyor. Hani hep soruyorsun ya " ne yapıyorsun Ceren ?" diye aslında sadece bunlar. İşin ana sırrı duzenli cilt temizliği. Sadece 1 dk! Vee tabii ki su tüketimini unutamayalım. Sonrası ışıldayan bakımlı bir cilt. Hatta şunu gönül rahatlığı ile belirtmek isterim ki Foreo sonrasında artık gün içinde fondöten kullanma ihtiyacı duymuyorum!
Haa unutmadan benim seçimim siyah renk idi ama 6 farklı rengi mevcut.
Hemen alta bıraktığım linke tıklayarak benim kullandığım FOREO LUNA MINI 2 'ye ulaşabilirsiniz.

https://foreo.com




RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)