TEMIZ ICERIKLI ŞAMPUAN *** OZONLABS MENTOL COFFEIN **

1/03/2019 07:29:00 ÖS


2019 çok verimli olacak canlar. Mesela bloguma daha çok geleceğim gerçeği gibi. Hızlı tüketim toplumuna meydan okurcasına eski okurumla buluşmayı tercih ediyorum bu sene...
Instagram ahalisi biliyor ama ben upuzun saçlarımı kestirdim aa dostlar! Çok sıkılmıştım kendimden nasibimi 8 senedir makas vurmadıgım saçlarım aldı. Ama ne rahatlama ama ne iyi hissetme kendimi anlatamam. Zaten uçları zayıflamıştı uzatmak istersem en azından sağlıkla uzamış olur diye düşündüm yaptım bir çılgınlık.
Beni yıllardır takip edenler bilir ki saçlarıma efsane önem veririm. Oğluma hamile olduğum dönemde başladığım paraben, sls ve koruyucu olmayan şampuan kullanma alışkanlığım yıllardır devam ediyor. Asla market şampuanı kullanamıyorum. Temiz içerik diyorum ama tabii raf ürünü, adamlar bir şekilde koruyucu kullanmak durumda olduğundan tamamen temiz içerik bulmak zor.
Zor idi diyeyim!
Ozonlabs ekibi bu sorunu da çözerek Şampuan serilerini çıkardılar. Aleo Vera ve Mentol Coffein Sampuan diye iki ayrı grupta. Ben kendime Mentol Coffein seçtim Bu ara saç derisi kaşınma yaşıyordum, birde şampuandan beklentim hacim oldugundan daha doğru bir seçenek oldu.



Bu 4. Yıkamam oldugundan artık hakkında bir yorum yapabilir hale geldim. Diğer bildiğiniz şampuanları unutun diyebilirim ilk olarak çünkü ürün konsantre. Yani minicik alıyorsunuz o tüm saca yetiyor. Bu durumda 250 ml gibi degil de ürünü 400 ml gibi düşünebilirsiniz. Yıkama sırasında saçta bekletilmesi öneriliyor bende öyle kullandım. Minik karıncalanma hissi çok güzel. Hemen durulamıyor. Ekstra bir sac kremine ihtiyaç duyulmuyor, yumuşacık yapıyor. Hatta bu seriyi yıpranmış işlem görmüş saçlar içinde öneriyordu Balasu hanım. Hem hacimli hem sac derisi kaşıntımı hafifletti. En büyük iç rahatlatan kısmı temiz içerik olması tabii aslında.




Özellikle ve lütfen hamileler, emziren anneler tercih etsin isterim. Zaten bir kere sentetik silikonsuz ve parabensiz şampuan kullanın asla başka bir şey deneyemeyeceksiniz.
Incelemek ve ürünü satın almak isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)