SAFRAN SARI :)

4/25/2011 08:41:00 ÖÖ

ıslak toprağa gazel
arkadan esen nergiz
hepsi binbir dilde binbir söz, giz
sen safran sarısı meçhul his
şimdi hangi şehrin sokaklarında ismin iz...





Diyor şair....




Kimine hardal kimine safran sarı... Bana bu renk safran kokusunu hatırlatır hep... safranın kokusu biraz sonbahar biraz bahar biraz yaz... Biraz hüzün biraz ayrılık biraz kavuşmadır....





Havuç pantolonların hızla yükselişinin ardından şimdi durgunlaşması beni mutlu ediyor çünkü bu pantolonlar çoook rahat.. Ben giymekten büyük keyif duyuyorum, herkesin üzerinde olmasından ise rahatsızlık :) :) :)  Lakin şu aralar pek görmüyorken kimsede tekrar benim üzerime yapışsın bari, değil mi? ;)






her kadının büyük arzu nesenesi çantalar... Fakat bendeki çanta aşkı başka bişey... Yeni çanta koklamaya doyamıyorum.. Sende öyle misin?
Üstelik birde çantalar el yapımı ise... Tadından yenmez, ıımmh :)






El yapımı ve çanta bir arada aynı cümle içinde barınacaksa tabikii sema ablanın elinde işldiği inanılmaz güzel kokan çantaları geliyor ilk akla :) Benim tercihim safran renginden yana idi, çokta sevişiyoruz kendisiyle :)




Kombinimde ilk dikkat çeken broşumu bu hale getirmem olabilir :) Bir akseuar tasarımcısı olarak hep merakla izlediğim mevzuu, broşlar aslında... Çünkü güzelim ülkemde bu kadar güzel bayan varken ben neden kimsenin yakasında broş göremiyorum ?? şaşılacak şey doğrusu :) Ben çok seviyorum broş kullanmayı çünkü yaratıcılıkla beraber farklı şekillerde kullanabilen inanılmaz bir aksesuardır broş :) Bakın ne hale gelmiş mesela :))




Hardal sarı...
Pantolon...
Çanta...
Broş....
Sabah sabah neler anlattım böyle :)


KAZAK: MİSSSONY
HIRKA: KOTON
PANTOLON: ZARA
ÇANTA: RENKLİ TASARIMLAR
BROŞ: NİMO STYLO

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. çantan çok yakışmış eline,sema hanımın emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Ben de broş çok severim :) Seninki de çok havalıymış Nimocan ;)

    Sevgiler,
    Demet
    www.demetoloji.com

    YanıtlaSil
  3. Ayy sonunda görüyorum seni Nimocum:)) Biliyosun açılmıyoda resimlerin bende çok mutluyum şuan:)Çanta çok güzel olmuş broşları başka şekilde kullanma fikride süper öperim seni kocaman:)

    YanıtlaSil
  4. SEVGİLİ SEVGİ TUNCER DALGIÇ :)
    -Çok merci sevgiciğim :)
    sevgili demet :)
    -NERELERDESİN SEEN :)) ÇOk özledim kızım seni :)) Bİliyorum broşu çok sevdiğini benim kadar :) Sevmeyen kadını anlayamıyorum zaten ben :S
    SEVGİLİ ZETO :)
    -Yaşasııın görüyoruuum görüyorummm :))) AA demek artık görebiliyorsun bende çok mutlu oldum şimdi aretık takip etmememk için bahanen kalmadı dimii :P:P

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)