BLOGGER OLMAK !!!

11/28/2011 08:59:00 ÖS

Ahkam yazısı değil elbette ki ! Ahkam kesmek için takipçi sayınızın, basına konu olmuşluğunuzun hatta belki de kitap neyn çıkarmanız gerektiğini farkında olaraktan tamameeeeeen iç sesimi yazıya dökme..
Amaç bu !

Gelelim konu başlığına ''Blogger olmak, blog yazmak nedir ''

  • Neden blog yazıyorum?
- Evet, kendim sorup kendim cevaplayacağım ! '' Blog yazıyorum çünkü işim gücüm yok '' ! Dışarıdan böyle görünüyoruz değil mi? Aslında hayır ! Blog yazıyorum çünkü hemen her gün bana ulaşıp, beni önemseyen insanların varlığını görmek,koskocaman bir dünyanın içinde kendine bir yer edinmek harika ! Her şeyin tecrübe ile sabit olduğuna inanıyorum, evet! Bu yüzden blogumda '2 bunlar da ilginizi çekebilir '' diye bir kısım ekledik! Sebebi ise, en eski yazılarımı, oralarda yaptığım imla hatalarını, cümlelerin akıcı olmayışını, fotoğrafların inanılmaz kötü olduğunu görün diye ! Ben bildiğim gördüğüm halde düzeltmiyorum, nedeni ise her şey doğalken güzel !

  • Blogger olmak nedir ?
- Aslında blogger olmak aynı zamanda bir izleyici, bir takipçi olmak demek ! Bir blogger aynı anda yazarken, takipçileri ile paylaşım yaparken, bir yandan ise diğer arkadaşlarını, blogosfer takip eder! Farkında olmadan 10 yaşında bir kız çocuğunu etkileyebilmek, farkında olmadan bir beye eşi için hediye önerebilmektir ! Maillerimin bazıları '' abla '' bazıları '' hanım'' bazıları ise '' nimocum'' olarak başlar! Farklı yaş gruplarına hitap edebilmektir. 



Bir yazı yazarken hedef aldığın konuda kimseyi incitmemektir, haa incitirim diye de gerçeklerden kaçınmamak gerekir . Zira reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düz mantıkla, senin gibi bu işe saatlerini ayıran blogger arkadaşlarını yerden yere çarpıp, '' ahahah, bakın ne kadar komik oldum'' demek hiç değildir !
Daha önce BLOGGERLAR VE FAVORİ OJELERİ başlığı altında günlerimi alan bir yazı hazırladım sizlere ! Kimse beni kırmadı, raflarından en sevdiği ojeyi çıkarıp, sürdü, fotoğrafladı .. Şimdi bu yazıyı okuyup,bir blogger arkadaş '' şu şöyle mi yazılır, türkçeyi öğren de gel '' dediğinde başa sarıyoruz işte bakın! 
Emeğe saygı, her meslek, iş, hobi gruplarında nadir olduğu gibi biz bloggerlar arasında da söz konusu! 



Benim yaptığım bir nail art, bir konad senin hoşuna gitmiyorsa şayet, beni yermek yerine okuma, izleme ama öyle koca koca laflar edip blogunda yazma! Yada ben her gün farklı giyinmek zorunda değilim efenim dimi? Don kişot olmanın ne anlamı var, ne gereği var ! Beni izleyen adam benim channel çantam var diye mii seviyor izliyor beni ?


Yazdıklarım bana yapılmış bir saldırı değil sevgili izleyicilerim ! Konuya vakıf olan tüm blogger arkadaşlarında bildiği gibi yılda alan adına 10 dolar ödeyip tıklanma oranı düşünce böyle gariplik yapan insanların canımı sıkması!! Ve yine iç sesime hakim olmayıp duygularımı yazmak istemem !

Bırakılan her yorum tepkidir !
Emin olun aksi de gelse KORKMADAN tüm yorumları yayınlayacağım... Yeterki yazın ....

Son olarak herkesin işine yarasın diye bir cup cake nail art nasıl yapılır videosu paylaşıp gidiyorum :)




AÇILMAZSA ŞAYET BURAYI tıklayın :)
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

36 YORUM

  1. Sana harfi harfine katılıyorum Nimom,başka da ekleyeceğim birşey yok :D :D Öperim ve giderim !

    YanıtlaSil
  2. super olmus:))
    ay yapmasi da pek eglenceliymis aslinda
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil
  3. Aynen katılıyorum canım bastan sona okudum İnan.....tırnaklarda süper denicem bende muah;)

    YanıtlaSil
  4. ne güzel yazmışsın. iyi yada kötü de olsa sonuçta ortada emek var, düşünce var. yorum yapanların hatta bloğunda yazanların en azından beğenmeselerde sevmeselerde, yerin dibine sokmaya çalışarak değil, yapıcı yorumlar yapmalarını umuyorum.

    YanıtlaSil
  5. ben de nasıl cupcake yapsam diye düşünüyodum bu video süper oldu ! =)

    YanıtlaSil
  6. aslında bu konuda düşündüğüm en apacık şey blogger olmanın çok zor birşey olduğu.
    Yüreğinizin,kişiliğinizin ve merhametinizin olması gerekir.
    Ki bu zaman zaman çoğu insanda yok!

    YanıtlaSil
  7. canım bence french oje her bakımlı bayanın aklından geçenleri demiş. sen nası hergün oje sürerken özen gösterip izleyici kitleni artırıyosan bazı bloglarda bunu oderece özensiz yapıp insanın göz zevkini bozabiliyor.. Şimdi sen bi blogda tırnak etleri soyulmuş tırnakları biçimsiz oje sürmüş oje blogu görsen keyfin kaçmaz mı?
    Ben bu konuda ona katılıyorum. Bu konuya sizin gibi kendini izleyicilerini önemseyenler değil diğerleri bukadar kızsın, bozulsun,daha dikkat etsin..

    YanıtlaSil
  8. Seni birileri fena kırmış Nimocuğum... Ama bak neyi kanıtladılar; başarılısın, seviliyorsun, iyi işler yapıyorsun ve birileri bundan fena halde rahatsız oluyor =) (hihihi)... Bu da = Nimo Blog dünyasında hızlı adımlarla ilerliyor, seviliyor... (Bir sürü imla ve yazım hatası yaptım bak)Benim sevgili Blog arkadaşım güzel işler bunlar =) (Bak yine imla ve yazım hataları var inanmıyorummmm...) öptüm seni =)

    http://eddamy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Sevgili CNS :)
    - İşte beklediğim yorum kim yazar diyordum en azından dilimden alnayacak, ufku açık biri yazdı :)
    Bak tatlım, bu neye benziyor biliyor musun bir kızım annesi ve babası tarafından izin gelmediğinden kaşlarını alamayışına benziyor ! Eğer biz o kızı yargılarsak o hayata küser! Tamam, belki kötü, özensiz, bakımsız1 tamam, belki fotograf makinası kötü çekiyor hatta maddi imakzsızlıktan makina alamayıp, telefonla çekiyor ! Zaten onun izleyicisi nettir, göz zevki bozulan izlemez, denk gelirse kapar gider blogu, okumaz! Tabirler kırıcı ve çok yalnıştı...

    YanıtlaSil
  10. biz de seni öpebilirmiyiz :)
    saol cnm ya cok iyi acıklık getirmişsin hatta kapatmıssın :)

    YanıtlaSil
  11. noktası noktasına katılıyorum =)

    Birgün bir çizim paylaştım açıklamada şuydu =

    aklıma geleni çizdim . 2 dklık bişidi daha üzerinde ugraşılmısı gelecektir diye .


    yorum şu= 13 yasındasın bende bişi zannettim ne burnu büyüklük bu? gibi bi yorum ne demektir bu? ben aç.çıklamamı yapmısım neyin kafasında bu arkadaş?

    haa ! bide yorum adsız!?

    ^^pek alakalı olmadı gibi blogger yorum takip derken içimi dökeyim dedim ^^


    =)

    YanıtlaSil
  12. nımo ,nımocum, blogger arkadasım ,adasım;yazıyor musun evet,paylastıkca mutlu oluyor musun evet ,ardından ne konusulmus ne edılırmıs bosver ...yazım yanlısları ıle dolu benım blogum hatta bır turlu cıkamayan kıtabım ıse edıtorun elınde hala azı cekıyor :)duygularım farklı sekılde cıkıyor ve o ılk sekılı ıle ben kendımı anlatabılıyorsam ne ala :) eger kı cok sey bılıyorlarsa onlarda yazsınlar serbest ortam ama senın kadar ızlenılır mı bılınmez bosver bız mutlu oldugumuz ıcın bunu yapıyoruz gece saat 3 te ucaktan ıner ınemz postu yayınlıyorum onu yapıyorum dedıgın gıbı ıssız gucsuz degılız sadece paylasmanın verımlılıgını bılıyoruz


    sevgılerımle

    YanıtlaSil
  13. Sana kesinlikle katılıyorum .. Kolu kıllıysa bıyıklıysa zaten izleyici sayısı bellidir .. Madem memnun değilsin okumıcaksın o blogları o kadar !

    YanıtlaSil
  14. blogger olmak değilde, tüm egolardan arınabilip mütevazı bir insan olmak (: bir kaç blogger arkadaşımın postlarına elimden geldiğince yorum yaparım, misal rococosh, genellikle postlarında hep eğlenceli yorumlar yazdığımı söyler, buraya kadar normal değil mi (: nimocum, rococoshcum,CNS cansucum ve gizzycim..ben ocak ayında kanseri yavaş yavaş vücudunu sarıp, en son beynine çıktığı için babacığımı kaybettim, Allah sınamasın tarifi olmayan bir acı, ben o kötü günlerde ne yaptım biliyormusunuz, hep sizleri okudum, dışarı çıkmayı bırakın kül tablalarımı boşaltmaya derman bulamaz, kahve fincanlarının içine sigara söndürür bir ruh halindeyken sizlerin bloglarını hatim ettim (: çünkü enerjinizi içtenliğinizi öyle bir aldımki, öyle iyi geldinizki bana terapist misali... hayatta estetik kaygılardan öte gerçekler olduğunu unutmayan, yardım sever, köstek değil destek olan, içten insan olmayı başarabilmek, koluna çok afedersiniz bir ağda bandı yapıştırıp çekmekten çok çok daha zor ve meşakkatli bir iştir (: gerisi zaten kendiliğinden gelir (:

    YanıtlaSil
  15. he bu konuda tamam kesinlikle haklısın ama onun anlatmak istediği bu değil bence.
    Varlık içinde yokluk terimi tam bunu özetliyor.. Geçenlerde bi bloga tıkladım ruj tanıtıyor bıyıkları çıkmış.. ben utandım resmen. Almıyor mu? Alıyor. sadece özensizlik ve Önemden kaynaklana şey bu işte..
    Ben bakımsız bi bayana yakıştıramıyorum bunları.. he illaki bayansın insansın tüyün ojen bi dönem kötü olabilir ama saygıdan ötürü sanal aleme yayınlamazsın bunu..

    İllaki dediğin türde insanlar olabilir. herzaman desteklerim!
    Eğer bu bahsettiğin mantıkta insanlar varsa da onları ASLA savunmam.

    Fakat M.A.C-NARS ürünlerini kullanacak, Kırmızı ojeler sürecek bi bayanında o kaşlarını bıyıklarını almasını beklerim :)

    Bilmiyorum belki yanlışım belki doğru ama bakımsız,özensiz bayanlara karşı çok hassasım. Giyim,kuşam,para, telefon,teknoloji değil bence olay insanın kendine sonrada etrafındakilere değer vermesi..

    YanıtlaSil
  16. Merhaba...

    Aslında geniş bir vakitte yazayım diyordum ama beklendiğine değen bir yorum olup olmadığımı test etmek için hemen yazmaya karar verdim. Henüz çok yeni bir blogger'ım, yarın 1. ayım doluyor. :) Blog yazmaya karar vermem "offff bi Allahın kulu da Biotherm Skin Ergetic Signs Of Fatigue Repairing Fresh Serum hakkında yorum yazmaz mı?" diyerek çıldırdığım bir ana denk geliyor... :)))
    Kişisel yorumları, kurumsal yorumlara binlerce kez tercih ederim. Çünkü işin içine kurumsallık girdiğinde para kazanmanın ilk koşulu olan binbir türlü hile hurda ile, abartarak, yücelterek reklam yapmak gerekliliği söz konusu oluyor. Ama kişisellik öyle mi? Hiç bir kaygı gütmeden, çıkar peşinde koşmadan yazılan 2 cümlelik bir yorum insana ne kazanımlar sağlıyor. Bu yorumlarla kimler neler alabiliyor, ya da almaktan son anda vazgeçip parasını çöpe atmamış oluyor. Çünkü samimi ve gerçek o yorum... İçtenlik ve dürüstlük hem sana hem bana faydalı,...
    İşte hakkıyla blogger olmanın en güzel tarafı da bu, sana güvenen insanların çoğalması... Sevip sevmemesi, adını bilip bilmemesi çok da önemli değil ama güvenmesi ve bu güvenle belki de bir kreme 250 TL, bir fondötene 100 TL vermeye değer bulması, insanı inanılmaz onore ediyor.

    Bence blogger olmak, vebal almaktan korkarak ve tüm yüreğinizle inanarak tavsiye etmek ya da etmemektir.
    Daimi bir güvenilirlik hissiyle rahat uyumaktır.
    Beğendiğine beğendim derken abartmamak, beğenmediğine beğenmedim derken rencide etmemektir.
    Olumlu olmak, yapıcı olmak, dengede durmaktır.
    Bence blogger olmak; ya olduğun gibi görünmektir, ya da göründüğün gibi olmaktır.

    Yanlış bir şey söylediysem affola...
    Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  17. burası benim çöplüğüm burda benim lafım geçer !! diyerek asagılama hakarete varan eleştiriye hayır !! dun buna benzer yorumum yayınlanmadı nededi : saldırı amaclıymıs

    YanıtlaSil
  18. Nimoo,
    Boşver şekerim.Hepimize ADSIZ yorumlarıyla çomak sokmaya çalışan, bizi demoralize etmek isteyen, aklı selim olmayan bloggerlar/yorumcular denk geldi.Hiç de dikkate almaya bile değmez. Zaten seni/beni Chanel çantası, Prada çantası için takip edecek olan veya sevecek olan hiç sevmesin mümkünse Allaha yakın, sana/bana uzak olsunlar(!) Ayrıca internet aleminde herkes artık konuşma diliyle veya kısaltmalarla yazıyor.Kimseye düşmez bunları doğrulamak.Sen imla kılavuzu değilsin, Türk Dil Kurumuna hizmette etmiyorsun.Sen en başta kendin için ve seni takip edenlerin de seni beğendiği ve desteklediği için yazıyorsun.Özgür iradenle istediğini yaparsın.Diğerlerine de ancak karıdan çomak sokmak kalır.Avcunu yalasın.Bunları yapanlar azıcık ilahi adalete inanıyorlarsa gün gelir "ayaklar baş, baş ayak" olur unutmasın!!!

    YanıtlaSil
  19. Nimocum yüreğine sağlık.Harika yazmışsın.Her kelimesine katılıyorum yazdıklarının.Boşver onlar egoları altında ezilsinler.Hatta çatlasınlar :P

    Sevgiler
    Ahu

    ahuatesel.com

    YanıtlaSil
  20. hep kafamda düşünüp hatta bazen twitterdan diğer bloggerlarla konuştuğumuz konuları yazıya dökmüşsün canım ve kesinlikle katılıyorum... her gün ciciler giyip sürekli marka giyen saçları hep fönlü full makyaj dolaşan ve bizler gibi blogger olduğunu söyleyen çok kişi var... ve bu tarzdaki bloggerlar benim gibi kendi halindekileri dışlayabiliyor... Ha umrumda mı tabii ki hayııırr :D

    YanıtlaSil
  21. nimocum duygularima tercuman olmussun blogger olmak konusunda :) bi yazimda birisi su notu birakmisti sizin asil amaciniz firmalardan bedavaya urun almakmis ondan acmisiniz bu blogu yalvaracaginiza gidin 1 lira verin oje alin diye:D sonrada gelip yorumunu silmis:) bosverdim ben artik. biraz takipci sayisi cogalipda firma cekilis konusunda yardimci olunca bazi kisileri nedense rahatsiz ediyor:) sen yaz tatlim biz takipdeyiz bu arada demismiydim bende bloguma beklerim birbirimizi takip edip izlenme oranimizi folowers imizi cogaltalim;) kiskananlarda catlasin diyelim:)

    YanıtlaSil
  22. Canım sana harfiyen katılıyorum. Açıkçası ben o yazıda bir eleştiri bir dikkat çekme görmedim aksine art niyet gördüm. Kötü bakan kötü görür kısaca. Kendisi ısrarla aşağılamadığını söylese de "bugün de bunu giydim" gibi bir cümle kurabilip varlıklı olmayan herkesi aşağılamakta. Kendisinde çok varmış da paylaşmıyormuş. Allah allah.. İnsanların eğlencesinden sanane.. O insan öyle mutluysa sanane.. Midesi bulanıyorsa da bakmasın oje makyaj bloglarına kimse kimseyi zorla takip etmiyor. Hee bir de kendini erkekler konusunda uzman sanması hakkaten çok komik. Erkekler sevmiyor bilmemne.. Kim söylüyor buna onu çok merak ediyorum doğrusu :) Benim bildiğim her normal kız önce kendisi için süslenir püslenir, o güzel cupcakeleri de kendi zevki için yapar.

    Ayrıca sadece kendisini destekleyen yorumları yayınlaması da prim yapma çabasının kanıtı. Yazıları okunmuyor son postlarına bakarsan çoğu 3-5 yorum almış. Blogger olmak kendi sayfanda dilediğini kimseye hakaret etmeden incitmeden! paylaşabilmek demek.

    Bir de bence blogger olmaktan önce, insan olmak lazım.. Ben beni takip eden ve takip ettiğim herkesi çok içten ve samimi buluyorum hatta çoğu yazımda da belirtiyorum bu insanlar gerçekten var mı diye.. Böyle kötü niyetli olanların olduğunu bilmek beni üzdü açıkçası..

    YanıtlaSil
  23. Ağzı olan konuşuyor olan sitesi olan konuşuyor oldu. Bu kadar insanları zedeleyerek konuşa görmemiştim bir de üslubum bu diyor. Ama yorum yayınlamaya gelince yayınlayamıyor benim üslubumun öyle olduğunu düşünemiyor. blogumda yayınlamadığı yorumu yazdım. madem ordan olmuyor bende kendi blogumda yazarım.

    kitaplarının satışı artarsa kusmaları işe yarar belki.

    YanıtlaSil
  24. Süper yazmışsın canım. Blog yazmak gerçekten emek işi ve kimse emeğe saygısızlık etmemeli


    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  25. neye ve kime karşı bir yazı olduğunu gayet iyi anladım aslında nimom ki bunu çoğu blogger da tahmin eder deşifreye gerek yok. Postundaki harflerin her bir pixeline kadar katılıyorum sana hatta belki bunun için MANİKÜRSÜZ CUPCAKELİ OJE BLOGGERLARI- YA DA DANDİK PAZAR MALLARINI KOMBİN EDEMEYEN! BU GÜN NE GİYDİM BLOGGERLARI gibi bir konu bile başlatma fikrimdeyim. Hepimizin tırnağı da kırılabilir kıyafeti de uygunsuz olabilir fakat senin de dediğin gibi biz bloggersak, izleniyorsak, yorum alıyorsak BOŞUNA DEĞİL... Bunu o kadar sert dillerle eleştirmek boşa kafa yormak demektir. Ben bu posta alkış tutarım arkadaş... Saygı ve sevgilerimle Cerencim senin de dediğin gibi KISKANANLARI ÇATLATMAYA DEVAAAAAAM! :))

    YanıtlaSil
  26. aklı erkeklerden başka bişeye basmayan,regl dönemlerini millete söyleyip,emeğe saygı gösteremeyen ezik bloggerlar topluluğu Nimocum :) Eminim erkekler kırmızı ve french sevdiği için öyle oje sürüp hayatlarında kimsenin olmadığı aptal tipler ! Eline sağlık ne de güzel yazmışsın...Herkes cup cake yapsın göz zevkleri bozulsunn :) Öpüyorum seni kocamann bitaneemm :*)

    YanıtlaSil
  27. benim gözümde "blog yazmak" herkesin kafasındakinden çok daha farklı anlamlara geliyo. tamam belki 10 senedir yazmıyorum ama ziyadesiyle bu piyasanın içinde ne tür insanlar olduğunu, kimin sahte kimin çıkarcı kimin fırsatçı kimin samimi kimin içten pazarlıkçı olduğunu gördüm, hala da görüyorum.
    bazı insanlar ne yedigini içtiğini anlatır, bazıları nereleri gezdigini, bazıları "bakın ben bunları aldım kendime" der, bazıları sadece bişeyler anlatır ordan burdan. eğer içinde gerçekten emek olduğunu görebiliyosam (ki emek verilmemiş oldugunu açıkça gördüğüm postlara yorum yapmam zaten) saygım sonsuz!
    ama blog dünyasını birbirlerini çekiştirmek, "onda var da bende niye yok" durumunu dışa vurmak için birilerini "adsız" adı altında yerden yere vurmak amacıyla kullanan o kadar çok karaktersiz varki.. ve hep olacak da.
    çok konuştum toparlıyorum hemen:) özetle, sen emeğini ortaya koyuyosun bebişim. isteyen okusun, istemeyip laf atan da totonun kenarı olsun :P

    YanıtlaSil
  28. Burada kendimizi iyi hissetme nedenimiz sınırlarımızın olmaması, ruhumuzun özgür kılınması değil mi? İsteyen istediğini yapmakta özgür yazan da okuyan da. Ben de geçenlerde böyle bir yorumla karşılaştırm başka bir blogda."Ankaralı bir blogger, çok önemli biri gibi yüzünü göstermiyor, kendisi marka alamadığı için markalara sataşıyor" falan gibisinden birşeyler yazmış. Üstüme alındım. Sonra öğrendim ki bana değilmiş. Yine de ne olursa olsun kimseyi incitmemek gerektiğini nazik bir dille bildirdim arkadaşa. Beğenmemek ayrı dürüstlük ayrı kabalık ayrı.Hiçbir kavram birbirine karşılaştırılmamalı.

    http://alisverisdanismani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  29. Ne kadar ayıp şeyler bunlar ya ben kişisel bloguma ister Marc Jacobs çantamla resmimi koyarım ister pazardan aldığım çantamla koyarım kendine uygun bulan takip eder uygun bulmayan da etmez kimseye kendimi beğendiricem diye olmadığım biriymişim gibi davranamam halimden memnunum ki bunu fotoğraflayıp paylaşabilicek güveni gösteriyorum.Sen çok hassas bi insansın heralde çünkü blogunda daha öncede böyle üzüntülerini dile getirmiştin sana böyle şeyleri bu kadar takmamanı öneriyorum birazda boşver bence ..

    YanıtlaSil
  30. ahh ahhh blogger olmak ne suçumuz vardı anlamadım ki.

    çok haklısın yazdıklarında sonuna kadar hemde

    YanıtlaSil
  31. BOŞVER ŞEKERİM.

    BUNALR HARİS İNSANLARIN FİKİRLERİ. UZUN UZUN YAZIP ONU MUTLU ETME . KENDİNİ ÇOK DEĞERLİ SANMASIN.

    LOVE YOU

    PG

    YanıtlaSil
  32. Cerencim oyumu kullandım bak bakalım geçerli olmuş mu .hariha bir bloğun var ellerine sağlık bende bloğuma b eklerim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  33. Valla ben eski bir blog takipcisi "idim" simdilerde yeni blogcu,yada bu isi sevmis bende yapiyim deneyim diye kendimi bu isin icine sokmus bir merakli! kim hangi gözle görmek istersen istesin valla sabit fikirli ellerini cenelerinin üzerine koymus hadi bakalim kimin nasil moralini bozariz diye tirnak yiyerek pc basinda oturan varliklar beni hicte baglamiyo acikcasi..

    ne kimsenin gucci-pazar cantasiyla nede düzgün-bozuk türkce yazi diliyle isim olur..sanal ortam arkadas burasi,isteyen istedigi sekilde davransin,begenmeyen gelip okumaz ztn..
    ben bgüne kadar hep cok sicak ve masum dostluklar gördüm burda,acikcasi imrendim,benimde olsun diye..

    umarimki olur...yazinda bahsettigin kisilere ithafen yaptim bu yorumumuda canim:)
    güzel bir yaziydi gercekten...
    daha güzel paylasimlarda bulusabilmek dilegiyle:)
    öperim:)

    YanıtlaSil
  34. harika yazmışsın, yeni keşfedildin ve takiptesin, sırf channel çantan için ama :P:P

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)