BENEFİT THEY'RE REAL MASCARA YORUMUM ***

2/22/2012 10:30:00 ÖÖ


 Herkese günaydın dileyerek mutlu bir gün çakralarımı açarak ilk yazıma başlamak istiyorum :)

Bir çok blogtan duyduğunuz efsane mascara ''They're Real '' için söz söyleme sırası bende.
Malumunuz manisa'da bulmam imkansız olan Benefit ürünü olan bu mascarayı İstanbullu blog yazarları etkinliğine giderken yani 1 ay kadar önce aldım. Oydu buydu, biraz daha şans, biraz daha diyerek bilerek bilmeyerek erteledim.


 Bir mascaranın '' iyi veya kötü '' olması kesinlikle göreceli. Çünkü ne beklediğiniz çok önemli. 
Benim gibi uzun ama düz , kıvrık olmayan kirpikleriniz varsa gereksiz. Ürünün amacı zaten sadece uzatmak!
Eğer kirpikleriniz kısa ise, ve mascara sürdüğünüzde tek ayrılmış bir görüntü istiyorsanız hoş olabilir .
Benim için değil ...



Benefit kalitesi ürünleri elbette tartışılmaz. fakat bu ürün bende çok büyük hayal kırıklığı yarattı. Mascarayı sevmek için elimden geleni yapıyorum. Tek kat sürdüğümde uzun ama kıvrık olmayan kirpiklerim daha da ağırlaşıyor iyice yeri öpüyor. Ancak 2 ve 3 kat sürdüğümde biraz sevebiliyorum. 

Fırçası uzun çok tombul değil , uc kısmında da telleri olan kıvamı rengi oldukça koyu.

BU 2 KAT HALİ,


BUNLAR İSE 3 KAT UYGULADIĞIM GÖRÜNTÜ,



Yıllarca mascara değiştirmediğim içinde sevmemiş, eskilere alışmış olduğum içinde olabilir tabii. ben lancome Hypnose Drama ve Diorshow Blackout dışında mascara kullanmayan , They're Real çok daha sönük buldum.
Bi kere diğer mascaralarda 1 sürüşte aldığım volume etkisini alamadım.

Dediğim gibi eğer kirpikleriniz kısa ve kıvrık ise bu ürün tam sizlik...
Gerçekten uzatıp koyulaştıracak ve net bakışlar sağlayacak..

Fakat şimdilik benim için değilmiş.
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Bende maskara deliliği var. Biri bitmeden birini açıyorum ve tabiki alıyorum yenisini. Bu kötü bişimidir:)))) Yani açmadan mı durmalı ki rimeller?
    Nimo'cum sen bilirsin bunu ;)
    Çok öperim seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo kötü bişii değil aynı hastalık bende de var evde dolu rimel var bu yüzden:) paran çoksa al tabii. hepsi aç kapat hatta çoğu kullanamadan bozulur gider, kendimden biliyorum :)) hihihi :)

      Sil
  2. Aayyy şimdi hatırladım yav ben gece rüyamda bu rimeli gördüm niyeyse hahahaa :D Bloglarda çok sık gördüm diye olabilir :) Görmekle kalmadım hatta,fiyatı 158 tl.idi ,babama aldırıyorum rimeli .. Yazık babam da vermiş 158 tl.yı,fiyatı öğrenince şok oluyorum tabi hahahaa :D Güle güle kullan canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :D Öldüm gülmekten yaa, nasıl nasııll? bir dönem çok yoğun bloglarda idi, fanları falan ama ııh ıh yani. Kötü abi kötü :) Babişe yazık vermesin o kadar para yahu :)

      Sil
  3. Bu rimel bloglarda çok övülüyordu, denesem mi diye düşünmeye başlamışken bu yazı geldi. Yazdıklarından anlıyorum ki bu rimel bana göre değil, yine de bir gün merakıma yenik düşebilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen şanslısın git dene Sephorada falan. ben deneyemden aldım. Ki senin kirpiklerin için de bence uygun değil. Bize daha ziyade tombul fırçalar lazım .

      Sil
  4. ya kızım herkeees çok güzel yazdı gittim aldım, aa benim golden lady boombastic mascara 19 tl daha iyi :) En azından ucuz yani. Yine diyorum göreceli ama bad girl buna nazaran daha benlik. Bize göre değilmiş bu mascara hacı, bunu görmüş tecrübe edinmiş olduk. En azından biri de şu yönü yazsında millet ona göre denemeden gözü kapalı almasın.

    YanıtlaSil
  5. Maskara denen şey zaten kirpik tipine göre inanılmaz değişiyor ya. Ben acayip memnun kaldım bu maskaradan. Hatta lens kullanan biri olarak gözlerimi saatler sonra bile rahatsız etmemesi benim için inanılmaz bir artı oldu. Kirpiklerim de kıvrık heralde benim. Düşme falan olmadı çünkü. Kesinlikle bir denemek lazım almadan. Ama ben şuan elimden düşürmüyorum. Buarada firma falan göndermedi bana hehe. XD Avukatlığını yapmış gibi oldum biraz da heuheueheu

    YanıtlaSil
  6. Ben bu rimeli tamamen yorumlara ve videolardaki görüntülere kanarak almış bulundum ve o kadar para vererek aldığıma da bin pişman oldum.Kesinlikle ödediğim parayı hak etmiyor.Şöyle ki uzun ve gür kirpiklere sahibim.Bu rimeli sürünce kirpiklerim tek tek ayrılmış giibi duruyor ve haliyle seyrek görüntü veriyor.Waterproof olmamasına rağmen çok zor çıkıyor.Kirpiklerde ağırlık yapıyor ve gözü rahatsız ediyor.Ayrıca lens kullanan biri olarak başkalarını bilemem ama bende alerji yaptı..Lancome Hypnose Drama yı tek geçerim.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)