DÖNDÜM !! ASKER BİRLİĞİNE TESLİM OLDU GERİ SAYIM ŞİMDİDEN BAŞLADI ***

4/12/2012 04:04:00 ÖS


Merhabalar.
Artık evime döndüm, geleli bir kaç saat oluyor hala sudan çıkmış balık mahmurluğu var üzerimde. Ne yapsam bilmeyince açtım bilgisayarı bir kaç satır gireyim dedim. Sosyal medya hesaplarımdan takip edenler biliyor, sağ olsunlar 2-3 gündür canımın en sıkkın olduğu, moralimin en kötü olduğu anda yanımda olan bir çok kişi vardı. Lakin sadece buradan takip edenler için söz verdiğim gibi yazıyorum. Acemi birliği Hatay , usta birliğimiz ise Şırnak çıktı. 
Zor!
Ama oralara giden, daha önceden gitmiş herkes ana kuzusu, biliyorum gurur duymalıyım herkese nasip olmaz ama içimdeki fırtınaları anlatmam gerçekten çok zor. Evime dönerken radyoda bugün Şırnak ta verdiğimiz 2 şehit haberi ile daha da kabuğuma gömüldüm ! Kaderde ne yazarsa ötesi yok işte.
Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu, kısa dönem olunca ne kadar tanıdığım varsa hepsi rahat yerlerde yaptı diye bizde en fazla Hatay olur, Sivas olur diyorduk.

Kısmet.
Kader.

Doğru düzgün uyku girmedi gözüme, tadım yok.
Vedalaşmak  kadar zormuş. Üstelik hala telefonda gözün aramasını beklemek, uçaktan inince '' ben indim '' diye arayamamak, ilk kez o bi yere giderken '' şarj aletini aldın mı, bak unutuyorsun sonra '' diyememek, uçağa geç kaldığı için hızla sarılıp, hızla gitmesini izlerken sadece '' gidince ara bak '' diyebilmek...

Zor.

Sıkmak istemiyorum kimseyi durum bundan ibaret...
Bitirirken lezzetli, tatlı şeyler ile bitireyim yazımı.

Hep özeniyordum '' asker kurabiyelerine '' daha Ertu akserlik mevzuları bile ortada yokken. Canım arkadaşım Özlemi biliyorsunuz. Son dk bir olay yaşanınca ortada kalıp, çok özendiğim bu güzelliği yapamıcam diye korkup, facebooktan paylaşamıştım. Yıldız ile tanıştık ama kısa sürede, inanılmaz lezzetli ve tertemiz işciliği, taptaze kurabiyeler yaptı :)


Kendisine www.kurabiyefirinim.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Sitesinde bugün bir sıkıntı varmış, düzelecekmiş :)

Yanımda olan, daha duymadığı bilmediği için olamayan herkese kocamaaaan teşekkür ediyorum.

Hani giderken size demiştim ya dua edin, çok ihtiyacımız var diye, asıl şimdi daha çok ihtiyacımız var.
Güzel dilekler bir yana duaları esirgemeyin olur mu ? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

23 YORUM

  1. ay okurken gözlerim dolu dolu oldu :( Allahım sağsalim kavuşturur inşallah !

    YanıtlaSil
  2. Nımocan bak göreceksin. ne çabuk geçti diyeceksin inan bana :) sıkma canını başlarda biraz zorlanıyor insan. o orda bişey yapamaz falan diyosun hatta :):) daha sonra o seni idare etmeye başlıyo bak az kaldı diye :):):) hemen kavusacaksınız Allahın izniyle :)

    YanıtlaSil
  3. Allah tez zamanda sağ salim sizleri birbirinize kavuşturmayı nasip etsin.İnşallah rahat bir askerlik geçirir. Dediğin gibi bazı şeyler kader kısmet. Vardır bunda da bir hayır. Benim de erkek arkadşım henüz askerliğini yapmadı kpss den hemen atama alamazsa seneye kısa dönem askere gidecek. ben de arada düşünüyorum o hasretlik nasıl olur diye. Şimdide ayrı şehirlerdeyiz ama en azından net var. Ara sıra gelip gidebiliyor. Ben ondan gün içinde haber alamazsam bile endişe ediyorum ama bunlar yaşanacak sonuçta. Hayırlı tezkereleri olur inşallah. Sana da sabır diliyorum. Tez zamanda kavuşmanızı dilerim :)

    YanıtlaSil
  4. Allahım hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin inşallah.sanada sabırlar tatlım.buda bir sınav geçecek..

    YanıtlaSil
  5. canımm balım benimmm kıyamamm yaa :(( Allah O'nu sana bağışlasın.. öptüm kocaman..

    YanıtlaSil
  6. Canım yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Dilerim zaman su gibi geçer ve sapasağlam döner de mutlu günlerinizin planlarını yapıyor olursunuz. Bunu geçmek zorunda olduğunuz zor bir sınav olarak görüp bir daha bu kadar zor bir sınava tabi olmamanızı dilerim canım, herşey gönlünüzce olsun, sevgiler,Gül

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı tezkereler diliyorum. Allah (c.c.) yar ve yardımcısı olsun.
    Çok fazla yıpratma kendini, inşallah askerlik dönemi ikiniz içinde göz açıp kapayıncaya kadar geçsin, Rabbim ikinize de o kadar kısa bir anmış gibi hissettirsin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. AHH bitanem o süreci çok iyi biliyorum o kadar zor ki. Senin desteklerinle inşalllah çabucak geçecek.bizlerde yanındayız ben şimdi duydum uzun zamandır yoktum.
    Allah kavuştursun hayırlı tezkereler.

    YanıtlaSil
  9. uzun zamandır seni sessizce takip ediyordum ama bugün yazdıklarını görünce dayanamadım,benim de nişanlım askerde ve şu an yazdıklarını okuyunca onu gönderdiğim günü tekrar yaşadım sanki:( şu an seni en iyi anlayanlardan birisi de benimdir... allah sağ salim kolaylıkla gidip gelmelerini nasip etsin canım...

    YanıtlaSil
  10. Allah kavuştursun inşallah,kötü şeyler düşünürsen günler bitmek bilmez...Pozitif düşünmeye çalış cnm...

    YanıtlaSil
  11. hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin beklemek zor ama sayılı gün çabuk geçer demiş büyüklerimiz.bende asker yolu bekledim eşim istanbulda yapmıştı ne kadar rahat olursa olsun insan merak ediyor.ama inan hepsi geçio unutuluyor umarım sizin içinde öle olur.dualarımız bütün askerlerle rabbim onları ve vatanımızı korusun.bu arada kurabiyeler çok güsel gözüküor.yanlış anlamadıysam nişanlın bursalı bende bursada yaşıyorum bi nevi bizimde askerimiz memleketlim.umarım buraya gelirsinde tanışma fırsatımız olur.herşey gönlünce olsun sevgiler....

    YanıtlaSil
  12. hoşgeldin nimocan ;) sıkma canını falan demicem boşveremezsinki çok normal aklının kalması yüreğinin hızla çarpması ama şuna güvenebilirsin birkaç uzun gün sonra daha da rahatlayacaksın, her geçen gün zorunlu olaraktan gülme ihtiyacını karşılayacaksın, taki o dönene kadar aldığın her iyi haber su serpecek içine ;) ki Allahın izniyle hayırlısıyla dönecek kötü hiç birşeyi dile getirmek ve kalbinden geçirmek yok sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Allah sağsalim kavuştursun, hayırlı teskereler olsun. Daha önce ki yorumdada yazmıştım, bende nişanlımı uzun dönem askere gönderdim... Acemi birliğimiz Sivas, ustalık Gelibolu'ydu. Çok şükür geçmez etmez denilen günler geçti.İlk etapta zor gelecek ama zaten alışmaya başladığın zamanlarda sizin askerlik bitmiş olacak ;) İyi düşün, iyi olsun. Ben hep bunu benimsetmiştim kendime o dönemde.

    Tekrardan hayırlı teskereler.

    YanıtlaSil
  14. Allah sağ salim kavuştursun inş en yakın zamanda.
    Seni öyle iyi anlıyorum ki :(
    Benimde nişanlım 15 ay yaptı askerliğini Bingöl Kığı da, 1 ay önce döndü.
    O 15 ay nasıl ktü olduğumu kelimelerle anlatamam.
    hop oturup hop kalktım.
    Uykusuz geceler deli gbi özlem resmen depresyona grmiştim.
    Şırnakta yapan arkadaşlarımızda oldu hepsi sağsalim döndü.
    İnş. hepsi geçer sadece 5 ay sabret arkadaşım.
    Dualarımızla yanındayız.

    YanıtlaSil
  15. Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inşallah. benim de eşim polis güneydoğuda görev yapıyoruz biz de. hergün işe giderken dualarla yolluyorum, bir dua da askerlerimize polislerimize yollayalım okuyan arkadaşlardan ricam.
    sayılı gün çabucak geçer canım içini ferah tut

    YanıtlaSil
  16. Hayırlı tezkereler canım rabbim sağ salim kavuştursun benimde eşim biz 2 yıllık evliydik askere gittiğinde bi dolu korkuyu, endişeyi, hasreti yaşadık ve çoktan arkamızda kaldı.
    İnan zaman su gibi akıp gidecek hasretler hasretlere, günler günlere eklenecek bi bakmışın ki tezkeresini almış gelmiş ama geldiği zaman yaşayacağın şoka hazırlıklı ol benim eşim 20 kilo verip gelmişti ben kısa süreli bir şok yaşamıştım.:)
    Bu arada eniştemiz sanırım Bursa'lı hemşoma hayırlı tezkereler :)

    YanıtlaSil
  17. canım güzel düşün Allah korusun öyle kötü şeylerden dua edecegım inşallah senin kalbinin temizliğini buradan bil hissediyorsam ben inanıyorum yüreğini ferah tut asker gidecek geri gelecekk

    YanıtlaSil
  18. yazını okyunca bı garıp oldum cunku aynı durumu bende yasadım ucaktan ınmıstım ve her seferınde ben ındım geldım vardım turunde seyler soyerken telefonu kapalıydı..yada gece yatarken falan kapalı olusu cıldırtıyodu benı. bılıyorum zor su sıralar ama ınan cauk gecıyo. ıcını ferah tut oralara gıdıp askerlıgının cok guzel gectıgını soyleyen arkdslarım bıle var benım..hayırlı tezkereler sımdıden

    YanıtlaSil
  19. sık kullanılanlara ekliyorum burayı.yeni paylaşımlarınızı da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  20. Hayırlı tezkereler canım, tez zamanda kavuşun inşallah.

    YanıtlaSil
  21. kötü şeyler düşünme allah kavuştursun hep birlikte dua edeceğiz senin için nişanlın için sayılı gün deyip bak bitti bile diye yorum bile yazacağız hayırlı tezkereler canım :)

    YanıtlaSil
  22. Biz kötü şeyler düşünme falan desekte etkilemicek biliyorum. Aşık aşığını düşünür başkada bir söz dinlemez. Kötü düşünceleri üzülerek aklından geçirdikten sonra onu ne kadar çok sevdiğini ve hep çok seviceğini düşün sonrada gökyüzüne bir öpücük gönder. Gökyüzünüz aynı, eminim hisseder:)

    YanıtlaSil
  23. Canım benim,sen içini ferah tut sağsağlim gelicek bizim askerimizz.Allahım dualarımızla koruyacak onu.En azından kısa dönem, zaman durmuş gibi gelsede sana eminim çabucak bitip gidecek anılarınızda güzel hatıralarla hatırlıycaksınız bu ayrılığı inşallah.Yanlız değilsin yanındayız nimocan lütfen çok üzülme kötü şeyler hiç düşünme evrene pozitif enerjimizi gönderelim olur mu.Kocaman öpüyorum biriciğim ;))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)