HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE / TRENDSETTER ***

4/30/2012 10:30:00 ÖÖ

Pazartesiiii, adamım merhabalar. Yine geldin, evet!
Sizi bilmiyorum ama bu Pazartesi benim içim biraz buruk, malum bir yemin töreni dönüşü artık askerimizin alayına teslim olduğu gün. Bu konuları burada değil özel olarak yazacağım ama '' ahhh ah!'' çekmekten de kendimi alı koyamıyorum :)))


Çoook uzun zaman önce alınan, aslında pek çok kez de sürdüğüm fakat fotoğraflayıp yazmaya fırsat gelmeyen, China Glaze Metro serinin '' Trendsetter '' ojesi var bugün. Eee şükür ! :D



Renginin tarifi yok. Şu yeşili diyebilen var mı? İçinde hafif parlaklık, ki onuda dikkatle bakınca görmek mümkün daha ziyade doku veren, bu ojeyi sevmek herkes için zor olabilir. Hatta onun ile ilgili en iyi renk tespitini kardeşimin yaptığını düşünüyorum ilk gördüğü zaman '' bebek kakası rengi ııyyk!'' diye tepki vermişti :))
Sizce? :)


Kremsi, oldukça opak yapılı 2 katta tam olarak tırnağa yerleşen, kuruması diğerlerine göre biraz daha zor olan bir oje. Yukarıda belirttiğim gibi içindeki parlaklık ojeye bir doku veriyor, işte Trendsetter 'da beni en çok cezbeden şey de bu idi !


Ben zor bir renk olduğunu düşünsem de bir yandan yeşil renk fanatiklerinin bu ojeyi sevebileceği ümidindeyim.
Tamam zor bir renk ama ama kötü değil..
Yani bence..
Sizce?? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

11 YORUM

  1. ya nimocum kalitesi diyecek bir söz yok ama bu gerçekten bebek kakası rengi:))) şöyle mint yeşili sürsen yada onun tonları tam süper olacak:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mint yeşili ile ilgili evet bir dosya yapmalı çok bayıldığım bir renk şidi ama baydı dşye sürmüyorum pek gerçi ama :))

      Sil
  2. Herkeste farklı etki yapıyor bence =))) benim de canım fıstıklı baklava çekti bu rengi görünce =) diyet böyle bişey sanırım =)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah yemin ederim bende de aynı etkiyi yaratmıştı, bende diyetteyım sanırım ondan ahaha :D

      Sil
    2. sizi sizi...tatlıyla aram olmadığı için şanslıyım.hiç aklıma gelmedi:))))

      Sil
  3. valla nimocum bende diyetteyim ama bende hiç öyle bi etki yaratmadı resmen bakamadım resimlere :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah :)))) Yaa özür dilerim o zaman :/

      Sil
  4. he he bakış açısı bu kadar değişir
    baklavada olur kakada :))
    ben her renge açığım cnm ama bu rengi onca simli china varkene içinden bu rengi seçmezdim başka rengini alırdım diyeyim.
    ama sen sevdiysen zaten bize baklava yemek düşer :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elif ne güldüm, hepimiz baklava yiyelim inşallah o zaman :)))

      Sil
  5. ben de geçen gün bu ojenin siparişini vermiştim,merakla bekliyorum.herkesin aksine ben bu rengi görür görmez bayılmıştım (: yeşilin tonlarını çok seven biri olarak bu ojeyi sevmemem imkansız olurdu.tırnaklarına da çok yakışmış bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anaaa beni anlayan biri yaşasııın heyooheyoo ! :))) bende sırf bundan sanıyorum tatlım yeşilin hemen her tonu var koleksiyonumda mesela .))

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)