YENİ KEŞİF *** KOZMOTREND.COM KUTUMDAN ÇIKSA ÇIKSA NE ÇIKAR? ***

9/06/2012 01:00:00 ÖS


Herkese merhabalar mutlu günler :)

Daha önce bir çok blogta duyduğum, gördüğüm kozmotrend.com keşif-alışveriş hikayesine yer vermek istedim. Online alışverişi çok seviyorum fakat her önüme geldiği yerden alışveriş yapmıyorum ki özellikle bu kozmetik ise... Uzun süreli bekleyiş, alanları izleyişten sonra kesinlikle artık piyasaya göre çok çok avantajlı olan bu ürünü almaya karar verdim. Ve vermeden önce aklımdaki bir kaç soruya çözüm bulmak adına müşteri temsilcilerini aradım harika bir ses tüm yardımsever ve kibarlığı ile sorularıma cevap verdi...

Belki siteyi bilenleriniz vardır bu nedenle sizinde soru işaretleriniz varsa yazmak istiyorum. Site yenilenmeye girmiş, iç teması, kullanımı hatta yazılımcılarıyla ayrılma gibi tatsız olaylar yaşamışlar. Fakat şuan hem ürün çeşidi hemde kullanım açısında çok daha rahat! Üstelik adamların ISO 9001 kalite belgesi var canım boru mu dedim verdim gitti siparişi ;)



Kutunun jelatin korumalı olması, iade için fatura kesmeleri ve korumalı ambalajları büyük artı aldı. Herhangi bir fırsat sitesinden aldığınız ürünler için en az 3 gün 1 hafta beklemeniz gerekirken kozmotrend.com 'da gördüğüm bir sonraki kargo olayı da bence tercih edilmek için tek başına yeter artar sebeplerden:)) Birde siteden aldığım ürün dışında eskiden nazaran bir çok dünya markasının geldiğini gördüm yine cazip fiyatlar var, biri beni tutsun diyorum :) 

Neyse çoook uzatmadan özet yapalım, denedim, aldım çok memnun kaldım. Peki ne aldıım, ne aldııım? Hadi bi ipucu, çeyiz hazırlığında eksik ne var ? 



Bu bu acaba nedir bu, bakalım kimler bilecek :))


Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Yanıtlar
    1. Ben parfüm diyorum beyaz bir kutuda ama senin uzun yıllardır kullandığın vazgeçemediğin bir parfumun olduğunu okumuştum yazında .) Ama bir parfumu sadece beyaz kutu ıle gondermek kırılması demek .)) Nımo sanırım ben anlayamadım .)) .))

      Sil
  2. Ben de parfum diyorum...

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ayy çok merak ettim :) o manikür şeysimi acaba :)))?

    YanıtlaSil
  4. bende postun sonunda ne aldığını açıklarsın diye umuyordum, şimdi iyice meraklandım:)) içimden nedense waffle makinası geçti. nereden aklıma geldiyse:))canım çekti herhalde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. waffle miiii ilahi güldürdn beni, kozmet,k sitesinden hemde :D
      Bence de hadi kalk waffle yiyelim senle ;)

      Sil
  5. hahah ay öyle deme yav fazlam yok :)

    YanıtlaSil
  6. Oje olabilir mi

    YanıtlaSil
  7. Benim siparisim 4 gun sonra kargoya verilmisti,o da arayıp hatırlattım oyle akıllarına geldi yoksa beklerdm bir 4 gun daha :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir aksilik denk gelmiştir canım mutlaka açıklaması vardır ben çok hızla dönüş aldım :)

      Sil
  8. far ya da makyaj paleti mi acaba??? :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)