HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE BCA UNİTED ***

10/31/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydın :) 
Bugün alalı epey zaman olan fakat yine yoğunluğumdan ötürü yazmakta geciktiğim China Glaze göğüs kanseri fonu için hazırladığı koleksiyondan United var!



Koleksiyon göğüs kanserinin temsili rengi pembe, pembe kurdale ile pembe tonlarından oluşan 10 kremsi 2 simli ojeden oluşuyor. Bu koleksiyondan edilen tüm gelir bu vakıfa bağışlanacağı için ve bende pembe tonlarını sevmediğimden simli 2 rengi de aldım. Sırf kadınlar için çok önemli olan göğüs kanserini engelleyici ve yapıcı projeleri desteklemek amaçlı. 




Kum gibi incecik yoğun simli United. Ton olarak ise pembe altın, pudra... 




Çıkarması kolay olsun diye altına krem, ince bir kat oje üzerine ise 2 kat United sürdüm. Simli olduğundan tabii oldukça hızlı kuruyor. Altında bir kat oje olduğu içinse kolayca çıkardım. Fakat simli yapıda olmasına rağmen gördüğünüz gibi şakır şakır parlamıyor. Bu nedenle gündüz çok rahat kullanabilirsiniz, simli oje sevmiyorsanız bile...

Sizde göğüs kanseri destek fonu adına çıkarılan bu koleksiyonla sahip olacağınız bir oje ile destek çıkmak ister, bir taşla iki kuş vururum aman ne güzel derseniz KOZMETİK SİTE 'den United ve diğer renkleri satın alabilirsiniz.


Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. Artık düğün fotolarını beklıyoruz heyecanla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah bende bendee. Daha düğün olmadı ki ayol fotoğrafı olsun :) Ama az kaldı az ;)

      Sil
  2. Ojelerini yirim.Hem düğün telaşında hem de süsünden vazgeçmez Nimom:)
    Düğünde hiç oturma bol bol tepin emi şeker:)
    Öperim kocaman:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiç geri kalmam şekercim. Blog benim için çok değerli. Zaten epey süre yazamadım. Dikkatimi veremedim diye çok üzülüyorum.

      Tamam tepinicem kiihkih .)

      öperiiim :)

      Sil
  3. bunlarin sürmesi iyide canim silmesi ayri bir dert :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda bahsettiğim gibi bir çok hile var bu konuda. Alt zemine bir kat oje sürüp üzerine uygularsan ve biraz asetonlu pamukla bekletirsen çok kolay canıım :)

      Sil
  4. kadınların işi zor..
    http://zoomlabakalim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Serinin en cici ojesi bence buu :)
    Ellerine de çok yakışmış kuzum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Kremsilerden de beğendiğim vardı ama malum düğün zamanı kozmetiğe çok bütçe ayıramadım :) Sağol tatlım <3

      Sil
  6. ee tabi bu arada ojenin etken maddeleri vesilesiyle de bizi geleceğin meme kanseri adayları yapmaya davet ediyor- ürünü kullanın, hasta olun , olsun bak size yatırıyoruz parayı =) komik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. China Glaze ojenin içeriğğnde etken zehirli maddeler yok canım. Dünyada sağlık grubunca tespit edilmiş kanser yapan kimyasalların isimleri net, cg bu gruba dahil değil bu nedenle fiyatları daha yüksek.

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)