YILBAŞI GECENİN YILDIZI OLMAK İÇİN BİR KÜÇÜK ELBİSE BİR PENTİ ALWAYS BLACK YETER ***

12/24/2012 12:30:00 ÖS

Penti yeni yıl gecesinin rengini seçmiş, ne kırmızı, ne mor, ne sarı nede başka bir renk. Bu senenin rengi ağır, karizmatik ve asil renk siyah!!!

Fakat her zamankinden daha göz alıcı, daha iddialı ve zarif bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar, Penti’nin “Always Black” koleksiyonuyla farklılaşacak o gece. Klasik çorap anlayışını değiştiren bu seri mutlaka alınası parçalardan. O gece tüm kadınlar en şık olmak için yarışırken çeşit çeşit elbiseler deniyor olacaklar. Ama sen tek bir parça ile fark yaratabilir “Always Black” adından da anlaşılacağı gibi siyaha tutkun ama en farklı o gecenin en şık kadını olabilirsin! Tek bir basic mini elbise ile hemde...




Karen dizüstünden başlayan file modeli sayesinde aslında bir jartiyer çorap gibi görünmekte...


Hillary file, ön yüzü fileli arka tarafı yine normal opak çoraptan oluşmakta...



Lucky ise önü bağcıklı diz altı çizme gibi...

Benim bu seride ''şu'' diyebileceğim bir favorim yok. Bu nedenle 3 modelde benim oldu. En kısa zamanda sade bir elbise ile kombinlemeyi planlıyorum! İstersen hiç yerinden kalkmadan penti.com 'dan online alabilir yada en yakın Penti mağazasına gidip dokunarak sahip olabilirsin. 

Bu arada unutmadan Penti 'nin Facebook sayfasında dileklerini asabileceğin Dilek Ağacı uygulaması var. Ben önce sağlık diledim. Sağlık olunca her şeyi elde etmek mümkün çünkü :) Siz de BURADAN kendiniz ve sevdikleriniz için bir dilek dileyip, dilek ağacına asabilirsiniz :)

Always Black seri de sizin favoriniz hangisi peki?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)