BUGÜN NE GİYDİM *** SEZON SONU ALIŞVERİŞİ KOMBİNİM ***

2/19/2013 03:30:00 ÖS


Bütün paranızı kendinizi tutup biriktirip bu aylarda çıkacaksınız alışverişe. Sezon sonu denen kavram benim için süper bi kavram, deli gibi alışveriş yapıyor, komik fiyata neler alıyorum neler... Bu hem bi kombin yazısı hemde indirim yazısı olsun o zaman!







Koton sezon fiyatları çok yüksek olmayan bir marka olunca sezon sonu fiyatları pek keyifli oluyor. Şu kombin bana 65 TL 'ye mal oldu desem :/ Gömlek yeni sezon üründü ama fiyat ve desen çok güzel olunca, dayanamadım aldım. Beyaz üzerinde renkli mantarlar olan gömleğimin fiyatı 35 TL idi. Esas olay jean pantolonda! Hemde gömlekten ucuz fiyat etiketini (29.90 TL) görünce dayanamadım.

Haftada bir farklı farklı Koton mağazalarına uğrayın derim, zaman zaman çok güzel indirimler oluyor! Siz en son sezon sonu komik fiyatlara ne aldınız? 

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

17 YORUM

  1. pantolon gerçekten çok güzelmiş
    paçaları tam benim sevdiğim gibi
    kotona uğramak lazım çok yakışmış
    gömlekte pantolonda
    güle güle giy

    YanıtlaSil
  2. jean pek güzel güle güle giyin cnm :)

    YanıtlaSil
  3. pantalona bayildim buradaki kotonda bulsam hemen alirdim haftasonu bende kotondan 4.99 a kemer aldim yeni sezon daha gelmemisti gomlekte cok hosmus guzel gunlerde kullanin bende sizin gibi indirim insaniyim

    YanıtlaSil
  4. Gömleğini yesinleeer! Alsancak'takinde görmedim bundan geçen hafta baktım yine bir gidip bakiyim ben :) Ben de geçenlerde ig'de paylaştığım kaplanlı yeşil sweatshirt'ü 15 TL'ye aldım şaka gibi :) bir de siyah üzeri lacivert simli puantiyeli etek, o da 20 TL :)) Koton'u seviyorum kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  5. pantolon da süper bluz da çok ciciymiş :)
    güle güle giy ;)

    http://piggypinkfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ÇOK GÜZEL İKİSİ DE GİLEREKK KULLANIN

    YanıtlaSil
  7. gömleğin çok tatlı :)
    yeni cicileri severek kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Bende bu pantolona çok benzer bir pantolon aldım hemeen kombinlemek istiyorum çok rahatlar çünkü :)

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım, gömlek tam senlik bir parça olmuşş :)

    Koton'un pantolonlarına bayılıyorum kesinlikle gidip bakacağım..

    YanıtlaSil
  10. gömleğin çok şeker :)güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullan nimocum. Çok yakışmış hem gömlek hem de pantolon. Ben de 29.99 tl'ye kahverengi çizme aldım koton'dan. Ayakkabılarda deli indirim vardı ama ben hakkımı sadece çizmeden yana kullanabildim bu seferlik :) güzel ve ucuz takılar da gözüme çarpmadı değil :)

    YanıtlaSil
  12. Kombinin çok hoş olmuş...ben bu pantolonu aylar öncesinden aldım ama 60 tl ..şimdi böyle düşmüş bi fiyatla görünce kendi adıma üzüldüm senin adına sevindim canm güle güle eskit:)

    YanıtlaSil
  13. kombini çok sevdim. gömleği ayrıca bir sevdim :) en kısa zamanda kotona gitmek lazım :)
    dunyampembe.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Pantolona bayıldım. Kotonu zaten çok severim. Bende 50 liralık gömleği 25'e, 70 liralık çantayı da 30 TLye aldım geçen hafta. Her hafta gidiyorum bişeyler bulurum belki diye :D

    YanıtlaSil
  15. Kotondan nefis bir elbiseyi sirt dekolteli falan 24.99a, aciiik tab rengi bir pantalonu 19 liraya mangodan, yine mangodan antrasit pacalari fermuarli bir pantalon ve arayip arayip bulamadigim dar siyah kumas pantalonu toplam 5.98e aldim. Tanesi 3 lira gibi birsey ustelik! :) hi birde kadife etek aldim 12ye birde sort aldim 8e mangodan yine :) cook karliyim cook :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)