Çamaşır Derdine Yeni Çözüm!

2/18/2013 11:36:00 ÖÖ

Elektriğe gelen zamların ardından enerji tasarrufu, üzerinde daha çok durulan bir konu haline geldi. İnsanlar, tasarruflu lambalar kullanmaya ve A enerji sınıfı beyaz eşyalar almaya özen gösterir oldu.

Tabii elektrikten tasarruf etmenin başka yolları da var. Gece 10'dan sabah 6'ya kadar elektrik %40 daha ucuz. Doğal olarak çoğu insan çamaşır makinesini bu saatlerde çalıştırmaya gayret ediyor. Ama çamaşırları saat 10'dan sonra yıkamanın da ayrı bir zorluğu var: Çamaşırları beklerken gece geç yatmak! Asma işini sabaha bırakmak da ayrı bir dert. Çünkü çamaşırlar çok kırışmış oluyor.




vestel kcm


Neyse ki Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi, bu dertlere yepyeni çözümler getiriyor. Eco Time Modu sayesinde siz istediğiniz zaman başlat tuşuna basıyorsunuz, Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi, çamaşırlarınızı otomatik olarak elektriğin daha ucuz olduğu gece saatlerinde yıkıyor. Sonra da kurutuyor. Böylelikle çamaşırların ıslak kalması, kokması ve aşırı kırışması gibi sorunlar da tarihe karışıyor.



Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi ile hâlâ tanışmadıysanız, hemen tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. teknolojinin gözünü seveyim bizim için neler düşünüyorlar öyle :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten özellikleri çok çok iyiymiş !
    Yakın zamanda evlenecek biri olarak kesinlikle bu makineyi almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Gece elektriğin yüzde 40 daha ucuz olması doğru ama, bundan yararlanmak için dilekçe ile başvurmak gerektiğini kimse bilmiyor.

    Dilekçe ile başvurmadıysanız, boştan yere uykunuzdan olmayın derim ben :)

    Müzeyyen

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)