HER GÜNE BİR OJE *** ESSIE KNOCKOUT POUT - NAIL ART MAKER SEVGİLİLER GÜNÜ MANİKÜRÜ ***

2/14/2013 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydın!
Bugün sevgililer günü ama sadece sevgilisi olanların günü değil, çevresindekilere sevgisini söylemek için hep erteleyenlerin değerlendirmesi gereken özel günlerden biri. Kimine göre inanılmaz gereksiz kimine göre çok özel. Siz hangi taraftasınız bilmiyorum ama ben bu özel günlerin renginin tadına varılması tarafından bakıyorum. Hele ki sevgililer gününün rengi bu kadar kırmızı iken, pembe iken...

Günün ojesinde bu güne özel bir şey olsun istedim elbet ama bunu sevgilimle ortak nasıl yapalım derken The Nail Point oje kalemimi eline verip, '' tırnaklarıma kalp çizer misin ? '' teklifinde bulundum. Sonuç olarak bugün bu yazıyı sizin için eşimle hazırladık :)




Bugünün ojesinde kırmızı yerine pembe seçtim. Günün rengi kırmızı ama aşka pembeyi de yakıştırıyorum ben, daha romantik geliyor o zaman durum. Essie 'nin taaa geçen Nisan ayında alıp sürmeyi unuttuğum ve ilk kez denediğim Knockout Pout pembesi ve kalpler içinse The Nail Point markanın Nail Art Maker şu beyaz kalemini kullandım.






Dünden bugüne ben sevgilim ilk hediyesini ellerimde taşıyorum. Sizinde gününüz bu renklerde, pembeler kadar soft, romantik  ve özel olur inşallah. Güzel bir geçirmenizi dileriiiim!

Sevdiklerinize bugün bol bol sarılın, bahanemiz hazır nede olsa ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)