SİVİLCE VE SİYAH NOKTALARINIZ İÇİN İŞİNİZİ ŞANSA BIRAKMAYIN *** YENİ NEUTROGENA VISIBLY CLEAR SERİ ***

4/15/2013 01:00:00 ÖS


Dermatologların önerdiği marka Neutrogena, sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülür şekilde azaltan ve etkinliği klinik olarak kanıtlanmış yeni cilt bakım ürünleri Neutrogena Visibly Clear Serisi sıcak sıcak, yeni reklam filmi müthiş bir kahvaltı eşliğinde geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Bu lansmanda bende yer almaktan keyif duydum çünkü cildimin en büyük hatta belki de tek problemi siyah noktalar!





Cilt bakım doktorlarının verdiği akıcı bilgiler eşlinde devam eden lansmanda öğrendik ki aslında siyah noktaların çözümü var. Yolu yarıya kadar getirip '' amaaaan! '' deyip bırakmamak önemli. Ve ne çok sık ne de hiç yapılmayan bir cilt temizliği, bize lazım olan en normalı.


Neutrogena’nın patentli Microclear teknolojisi, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesine ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasına neden oluyor. Cilde derinlemesine nüfus ederek, siyah nokta ve sivilce oluşumunun azalmasını sağlıyor ve cildi siyah noktalardan arındırıp yenilerinin oluşmasını engelliyor.

Visibly Clear pembe greyfurt seriyi yetersiz bulanlar için ultra geliştirilmiş hali imiş. Ve bu seri 2 ayrı konu ve 7 çeşit ürün var. Sivilce ve siyah noktalar için çıkarılan ürünlerin tek ürün olmasının imkansız olduğunu söylediler. Çünkü siyah nokta sert arındırıcı maddeler içerirken sivilce ürünleri ise en yumuşak, yara yapmayacak ürünler olmalı. İşte Neutrogena bunu düşünerek siyah nokta sorunu olanlar için, Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel, Siyah Nokta Temizleyici Tonik, 3’ü 1 Arada Temizleme Jeli, sivilce sorunu olanlar için ise, Yağsız Yüz Temizleme Jeli, Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, 2’si 1 arada Maske ve Temizleme Jeli, Hızlı Etkili Sivilce Jeli ni üretmiş.


Üstelik en hoşuma giden kısmı ise herkesin ulaşabileceği makul fiyatlarda satılması. Seride ki tüm ürünler 9.90 TL den ulaşabileceksiniz. Çok yakında tüm Neutrogena satan eczane, parfümeri ve zincir marketlerde ulaşabileceksiniz!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. yazıların falan gayet hoşuma gitti bence başarılısın :) ama bu kadar şeye gerek yok acnemax diye bir ürün var bence onu deneyin derim çünkü gerçekten etkili bir ürün diyebilirim ben ürünü aldım kullandım bende arkadaş tavsiyesi üzerine almıştımm ürünü ve memnun kaldım. Denemelisin. :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)