HER GÜNE BİR OJE *** SEPHORA 2013 OJE KOLEKSİYONU NAILS INC OLD STREET GRAFFITI ***

6/17/2013 12:30:00 ÖS


Hem havalar sıcak hemde sanırım bu hamilelik beni bayıltacak. Buharlaşmasam iyidir! 

Haftanın ilk gün ojesi Mayıs sonunda Sephora 'da gerçekleşen 2013 Tırnak Modası ve Koleksiyonu lansmanında tanıştığım, vurulduğum Nails Inc Graffiti ojeye bugün yer vermek istedim.




Bu tarz renkli büyüklü küçüklü simler içeren ojeleri hep severim ama bu dokuya sahip hiç ojem yoktu, denemiştim de. Ama bilgim dahilinde koyu renk üzerine daha şık olacağını düşündüğümden uygulama yapan tatlı bayanlardan böyle kullanmalarını rica ettim. İlk başta " deli galiba " diye düşündülerse de sonucu çok beğendiler.



Simli bazı ojeler pütürlü yapıları nedeniyle sorun olabiliyor. Ne yazık ki bununda üzerine iki kat top coat kullanmazsanız bu sorunu yaşarsınız.



Eğer çılgın tırnak trenlerini ve yazın fark yaratmayı seviyorsanız bu ojeye sahip olabilirsiniz. Eminim beyaz üzerinde de bu kadar iyi duracaktır. 

Sephora mağazalarından 39 TL ye sahip olabilirsiniz! 2013 koleksiyonda daha nice farklılar var, gidip görülesi...

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)