ANNELERE ÖZEL HEDİYE *** ARİŞ PIRLANTA AYAK İZİ KOLYE ***

2/10/2014 01:40:00 ÖS

Hep derim hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Hatırlamak, düşünmek, planlamak önemlisi...

Kadınlar her zaman hatırlanmayı ufak ufak şımartılmayı severler.
Hamile olduğumu öğrendiğim ve bunu eşimle paylaştığımda elbette ikimizde çok sevindik. Havalara uçtuk desem yeri. Hani adettendir ya, eş kadına bir annelik hediyesi alır. ufacık bir şey bile olsa. Anaa beklee allah  bekle, benim adam bana bir şey almadı ya! 3 kişiden ikisi " ne aldı? " diye sordukça daha da cinlendim durdum. Tabii çaktıramıyorum ama içim içimi yedi, yalan yok :) Sonra doğumdan sonra ansızın gelen o çok anlamlı hediyem ile. Meğer onun aklında çok başka bir şey varmış, bunun içinse doğumun olması, oğlumun dünyaya gelmesi şartmış tabii. O küçük lokum ayaklar için :)

Ariş Pırlanta lansmanında tanıtmışlardı o kolyeyi. Taa o zamandan, ki ben hamile falan değildim, aklına koymuş. 



 Bebeğinizin hastahanede alınan ilk adımlarını temsil eden, ayak izini Ariş ' e veriyorsunuz, onlar size özel bu kolyeyi üretiyorlar. Hem sadece sizde olan bir tasarım, hem minik yavrunuzun ilk adımları hep sizinle oluyor hem de nesilden nesile hatıra kalabilecek bir parça! Dünyaları getirse önüme bu kadar sevinmezdim herhalde. Asla boynumdan çıkarmıyorum o gün bugündür!


Beğenenler için ayrıntılı bilgi alabileceğiniz link şurada!  Üstelik şimdi sevgililer gününe özel %15 indirim de varmış. Kocalara minik gösterip, kar suyu kaçırsak mı yavaştan, acaba ne dersiniz?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Çok güzel ince hoş bir fikir ya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ve anlamlı nımocum bu *-* ıyı gunlerınde kullanın..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok anlamlı ve çok şık bir hediye olmuş canım... Güzel günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  4. İlk başta bana da çok güzel bir fikir gibi geldi ama 2. çocuğu yaptığımızda küçük olana yazık olmaz mı? Ben şahsen annem abimin ayak izini boynunda taşıyıp da benimki taşımıyor diye üzülürdüm :) Tek çocuk düşünenler için çok güzel bir düşünce ama :) İyi günlerde kullan Nimocum :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)