MAKYAJ *** SEVGİLİLER GÜNÜ ***

2/14/2014 04:07:00 ÖS

Merhabalar!

Makyajı yapmak yarım saat, fotoğraflar 10 dk yayına almak 4 saat!
Evet!
Anneler bunu bilir, hele ki 3 aylık bir inatçı bebeniz varsa uyumakta direnen daha iyice bilir. Neyse ki gün bitmeden gelebildim buna da şükür :)

Sevgililer günü makyajı için çok geç kaldım biliyorum aslında planım iki gün önce iki farklı makyaj yapabilmek idi. Biri naturel biri koyu tonlu. Ama ne yazık ki vakit bulamadığım için bu sevgililer günü size naturel bir makyaj önerim olacak sadece.
Affola!



Daha pembe-kahve tonlarda, yumuşak geçişleri olan bir makyaj önerim var. Ben böyle günlerde her nereye gidersem gideyim çok koyu makyajları sevmiyorum. Eee gün aşk günü ise biraz romantik biraz dişi görünmek arasında dengeyi korumak gerek diye düşündüm.






Peki ben sevgililer günü için yaptığım bu makyajımda neler kullandım?

Far seçimlerimi tamamen Mac 'ten yana kullandım.



Nylon, Seedy Pearly, Gleam, Tempting ve Star Violet kullandım. Ağırlığı daha ziyade Tempting ve Star Violet far ile yaptım. Nylon kaş altı aydınlatmak için, Seedy Pearly ise göz pınarlarıma Gleam, Tempting ile gölgelendirip Star Violeti ise ufak dokunuşlar yaparak renk verdim.


Ben çok fondöten insanı değilim. uzun zamandır takip edenler bilir. genelde ya hiç bir şey sürsem yada bb krem ve pudra ile geçiştiririm. Ama gün özel gün ise gerek diye düşündüm. Ve çok sevdiğim Darphin MelaPerfect fondöteni cildimde yağlanmayı azaltacak Benefit Porefessional Agent Zero Shine ile kullandım. Yanaklarımda ise Mac Superb aydınlatıcı ve Physicians Formula Happy Booster allık var.


Kaşlarımı doldurmadan Benefit Gimme Brow, göz altıma Jane İredale kapatıcı Avon eyeliner, kirpiklerime ise Hpynose Drama kullandım. Ve ruj seçimim ise son dönemde satın aldığım, pek sevdiğim Rihanna Viva Glam Tinted Lipglass!



Tabii ki aynı ürünlerle yapacaksınız diye bir şey yok. Ama üç aşağı beş yukarı renkler ile sizde çok benzer bir uygulama yapabilirsiniz. Aah vaktim olsaydı da video yapsaydım diyor insan!

Umarım geç kalmamış size bir ilham olmuştur!

Aşkla kalın ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)