Ozonlava Bentonite Clay Maske

1/03/2019 08:42:00 ÖÖ

Yeni bir yıl!
Yeni kararlar, yeni hedefler, yeni hayaller...
Bu da yeni yılın ilk yazısı...

Bence 2019 da ilk konuşacağımız şey sağlık olsun. Sağlıklı bir cilt olsun. Bakıyorum da son 10 senedir çok değiştim. Kat kat makyaj yapan ben şimdi, ince bir fondöten dahi sürsem kaşınıyorum. Eskiden siyah noktalarımı sakladığımı düşündüğüm fondotenler artık hiç aramadığım eski bir arkadaşım gibi...
Bu süreç Ozonlanbs O3RSS Serum hayatıma girdiğinde başladı çünkü 21 gün makyajsız kullanılması gerekiyordu. Ve o an keşfettim ki makyajsız cildim çok daha güzel. O günden sonra en yeni çıkan en iyi fondotenler yerine en temiz içerikli tedavi edici cilt bakım ürünlerini arar oldum. Instagram da Balasu Dundaralp ile tanıştıktan sonra hele ne alacaksam ne işlem yaptıracaksam kendisine danışır oldum. Takip edin, yazılarını okuyun.



Bi anlatmaya başladığımda duramadığım gerçeğiyle asla konuya giremedim. Şimdi efendim asıl konumuz 2018 in son günlerinde tanıştığım Ozonlava Volanik Maske. Öyle ki sana tüm bildiklerini unutturacak cinsten. Yapısı, etkisi, sonucu bu yaşıma kadar kullandığım hiç bir ürüne benzemiyor. Volkan tüfü, aqua ve bikarbonat içeriyor. Söylememe gerek yok ama yine de belirteyim tabii ki kimyasal koruyucular yok içinde. Akne sorununuz mu var, siyah nokta ve gözeneklerden mi sikayetcisiniz, yıllardır renk esitsizliginize çözüm bulamadınız mı? Ben buldum! Ve böylesine güzel bir ürünü kendime saklayamazdım.



Kıvamı yağ gibi, sürüldüğünde seffaflaşıyor ve bi süre sonra donuyor.





Ben sürüp 15 dk buhar banyosu yapıyorum ardından mikro fiber yüz temizleme pedi ile temizliyorum. 1 saat sonra ise Ozonlabs O3RSS serumu sürüyorum. Etkisi ilk kullanımda görünen bir ürün bu. Hemen ciltte blur etkisi yapıyor doğal fotoshop diyorum ben.
Yeni yıl özel fiyatını kaçırmayın, BURAYI tıklayıp inceleyip satın alabilirsiniz.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)